Bengü'nün Van konserinde 'Ne Mutlu Türküm Diyene' sözlerine pet şişeli tepki

Bengü, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın düzenlediği Van Kültür Yolu Festivali kapsamında Van'da sahne aldı. Konserini "Ne Mutlu Türküm Diyene" diyerek sonlandıran Bengü, seyirciler tarafından protesto edildi.

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2024 15:18
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2024 15:18
Kaynak: HABER MERKEZİ
Bengü'nün Van konserinde 'Ne Mutlu Türküm Diyene' sözlerine pet şişeli tepki

Şarkıcı Bengü, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın organize ettiği "Van Kültür Yolu Festivali" çerçevesinde Van'da konser verdi. Atatürk Kültür Parkı'nda düzenlenen etkinlikte hayranlarıyla buluşan Bengü, şarkılarını seslendirdi. Bu konser, Bengü'nün Van'da ilk kez sahneye çıkışı oldu.

bengü van konseri

KALBİM DURACAK GİBİ

İlk defa Van'a geldiğini söyleyen ve oldukça mutlu olduğunu belirten Bengü, "Uzun zamandır hiç bu kadar heyecanlanmamıştım, kalbim duracak gibi oldu. Van'a hep gelmek istedim ama kısmet olmadı. Böyle güzel bir festival düzenleyen Kültür ve Turizm Bakanlığımıza teşekkür ederim. Festival inanılmaz güzel ve kalabalığın enerjisini hissedebiliyorum. Çok güzelsiniz" ifadelerini kullandı.

bengü van konseri

PET ŞİŞELİ SALDIRI

Bengü, hayranlarının şarkılarına eşlik etmesiyle konserine renk kattı ve katılımcılara teşekkür etti. Konserin sonunda "Ne mutlu Türküm diyene" diyerek sözlerini bitiren ünlü şarkıcı, seyircilerden tepki gördü. Pek çok kişi sahneye plastik şişe fırlattı ve bu anlar sosyal medyada geniş yankı buldu. Bengü, Van konserine ait fotoğrafları Instagram hesabında paylaştı, ancak yaşanan olayla ilgili henüz bir açıklamada bulunmadı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.