Bu iddia magazin gündemini salladı: Wanda Nara Icardi’den boşanıyor mu?

Arjantin medyasında çıkan iddialara göre Wanda Nara, Icardi’den boşanıyor. Wanda Nara’nın Instagram hesabından Icardi’yi çıkarması da bu iddiaları güçlendiriyor. Wanda Nara ile Icardi boşanıyor mu? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2024 09:00
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2024 09:00
Kaynak: HABER MERKEZİ
Bu iddia magazin gündemini salladı: Wanda Nara Icardi’den boşanıyor mu?

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, futbol kariyerinde gündemden düşmediği gibi eşi Wanda Nara ile de sık sık magazin gündeminde kendisine yer buluyor. Wanda Nara'nın Instagram'da Icardi'yi takipten çıkarması boşanma iddialarını beraberinde getirdi. Arjantin medyası, Wanda Nara ve Mauro Icardi’nin boşanmanın eşiğinde olduğunu iddia etti. Nara'nın çoktan kararını verdiği ve TN Show isimli kuruluşa boşanmayı doğruladığı da iddialar arasında yer alıyor.

icardi

TÜM MÜLKLERİ ÜZERİNE İSTİYOR

Wanda Nara’nın, boşanma sürecinde Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'den tüm mülkleri kendisine bırakacağını taahhüt eden bir belge imzalamasını istediği iddia edildi. Ancak, Nara'nın avukatı yaptığı açıklamada, "Wanda boşanma talebinde bulunmadı" dedi. Buna rağmen, Wanda Nara'nın Icardi'yi Instagram'da takipten çıkması dikkat çekti.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.