Danla Biliç ile Doğan Alemdar aşkı belgelendi: Bodrum tatilinde görüntülendiler

İnternet fenomeni Danla Biliç ile Milli kaleci Doğan Alemdar hakkında bir süredir aşk iddiaları dolanıyordu. Çiftin ilişkisi resmileşti. Biliç ve Alemdar, Bodrum’da tatil yaptıkları sırada objektiflere yakalandılar.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2024 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2024 14:40
Kaynak: HABER MERKEZİ
Danla Biliç ile Doğan Alemdar aşkı belgelendi: Bodrum tatilinde görüntülendiler

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre, Fransa Ligue 1’den Rennes'de forma terleten Milli kaleci Doğan Alemdar ile internet fenomeni ve influencer Danla Biliç, birlikte Bodrum’a tatile geldiler.

Danla Biliç ile Doğan Alemdar’ın ilişkisi olduğuna dair magazin gündeminde bir süredir çeşitli dedikodular yankılanıyordu. Daha önce de birlikte objektiflere yakalanan çift, sonrasında konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmamıştı. İkilinin bu kez baş başa Bodrum tatilinde görüntülenmesi, aşk iddialarını doğruladı.

doğan danla

Milli kaleci Doğan Alemdar, 2002 doğumlu olup 21 yaşındayken, Danla Biliç ise 1994’te doğmuş olup 29 yaşında. İkilinin arasındaki bu yaş farkı da, kimi internet kullanıcıları tarafından eleştiri konusu oldu.

ala tokel

EN YAKIN ARKADAŞLARI DA SEVGİLİ

Aşk iddiaları doğrulanan Danla Biliç ve Doğan Alemdar’ın en yakın arkadaşları Ala Tokel ve Bertuğ Yıldırım’ın da bir süredir ilişkileri olduğu biliniyor. Aralarında 9 yaş bulunan Tokel ve Yıldırım’ın, arkadaşlarının aralarını yaptığı düşünülüyor. Dörtlüden toplu bir fotoğraf karesi ise henüz gelmedi.

çakal

ŞARKICIDAN SONRA FUTBOLCU SEVGİLİ

Fenomen Danla Biliç’in futbolcu sevgilisi Doğan Alemdar’dan önce ismi, müzik listelerinde adı sürekli olarak ilk sıralarda yer alan ve sahne adı Çakal olan Emirhan Çakal ile aşk yaşadığı biliniyordu. Kısa süren ilişkilerinin ardından ikili, neden ayrıldıkları sorusuna cevap vermedi. Ayrılıklarından sonra Çakal’ın çıkardığı “Damlarsın” isimli şarkının nakaratında, ‘Damla damla damlarsın, değerini kaybedince anlarsın…’ sözlerine yer vermiş olması şarkının Danla Biliç’e ithafen olduğu iddialarını doğurdu.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.