Dilan Polat’ın tutuksuz yargılanmasına karar verildi| Kız kardeşi Sıla Doğu tahliye saatini açıkladı

Kasım ayından beri cezaevinde tutuklu bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Polat'ın avukatı Hüseyin Kaya ve davada birlikte yargılanan kardeşi Sıla Doğu, açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2024 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2024 16:30
Kaynak: HABER MERKEZİ
Dilan Polat’ın tutuksuz yargılanmasına karar verildi| Kız kardeşi Sıla Doğu tahliye saatini açıkladı

Lüks yaşam tarzlarıyla uzun süre gündemde kalan Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın da dahil olduğu soruşturma, geçen Kasım ayında yapıldı. Dilan Polat, eşi Engin Polat, kayınpederi Sezgin Polat ve kız kardeşi Sıla Doğu, kara para aklama suçlamasıyla tutuklanmıştı.

Soruşturma tamamlanıp iddianame hazırlandıktan sonra, ilk duruşma için Eylül ayının başına tarih belirlendi. Ancak duruşma öncesinde avukatlarının itirazı üzerine, Dilan Polat için bugün tahliye kararı alındı.

SOSYAL MEDYA DETOKSU

Halk TV’nin haberine göre; Tahliyenin hemen ardından Dilan Polat'ın avukatı Hüseyin Kaya açıklamalarda bulundu. Kaya, "Dilan Polat'ı akşama doğru saat 5 (17.00) veya 6 (18.00) gibi cezaevinden alacağız, Engin Polat ve babası Sezgin Polat'ın duruşmasıysa 4 Eylül'de gerçekleşecek. Zaten haklarında çok da bir delil yok. Güzel günlere ulaşacağız" şeklinde konuştu.

Avukat Kaya, açıklamasına devam ederek, "Polat cezaevi süreci öncesi medya baskısı yaşadı. Bu yüzden çok fazla sosyal medya kullanacağını düşünmüyorum" şeklinde belirtti.

sıla doğu

ÇOK MUTLUYUZ

Ablasının kapalı görüşünden çıktığı sırada tahliye haberini aldığını belirten Sıla Doğu, "Çok mutluyuz, ablamın kapalı görüşünden çıktığım zaman haberi aldım. Umarım tüm tahliye bekleyen hükümlüler mutlu haberi alır biz akşama doğru kardeşimi hapishaneden alacağız" dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.