Dilek taşı dizisi ne zaman başlıyor? Dilek Taşı oyuncuları kim?

Dilek taşı dizisinin konusu araştırılırken en çok merak edilenler arasında dizinin oyuncuları ve yayın tarihi de var. Peki Dilek Taşı ne zaman başlayacak, konusu ne?

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2023 00:00
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Dilek taşı dizisi ne zaman başlıyor? Dilek Taşı oyuncuları kim?

Kanal D’nin yeni iddialı dizisi Dilek Taşı’nın konusu ve oyuncuları merak konusu oldu. Dizinin yayın tarihi de araştırılan ve merak edilenler arasında yer alıyor. Peki Dilek Taşı dizisi ne zaman yayınlanacak? Dilek Taşı dizisinde hangi oyuncular yer alıyor? Detayları için haberimizi okuyabilirsiniz.

Pastel Film imzalı dizinin ilk tanıtımı yayınlandıktan sonra diziye olan merak da arttı. Özellikle dizinin konusu, dizi oyuncuları ve dizinin ne zaman yayınlanacağı en çok merak edilenler arasında.

DİLEK TAŞI KONUSU NEDİR?

Dizi 1980 yıllarında geçmesinin yanında başrollerinde Salih Bademci ve Hazal Subaşı yer alıyor. Dizinin çıkış noktası, Ayasofya'daki Dilek Taşı'nın başında 50’li yaşlarında olan Cemre ve Sinan’ın sahnesi ile açılıp geçmişe odaklanması.

Merak ve heyecanla beklenen dizinin konusu, eşi ölen ve idam cezası ile yargılanan Mustafa’nın kızını Çocuk Esirgeme Kurumu’na vermesi ve sonrasında kızı Cemre’yi Rona ailesinin evlatlık alması konu alıyor. Dizinin konusu 1987 senesi ile başlıyor. Rüçhan Rona ve Aras Rona oldukça zengin ve varlıklı bir ailenin bireyleridir. Figen Kutlu (Hazal Subaşı) ise ailesi ile beraber bu zengin ailenin müştemilatında yaşamaktadırlar.

Mustafa (Salih Bademci) ise eşi vefat ettiği için kızı Cemre’yi Çocuk Esirgeme Kurumu'na vermek zorunda kalır ve idam cezası ile yargılanmaktadır. Kızı Cemre’yi de Rona ailesi evlat edinmek zorunda kalır. Çok dramatik ve etkileyici bir öyküsü olan ve izleyenleri gözyaşına boğacak olan Dilek Taşı dizisi görücüye çıkmak için gün sayıyor.

DİLEK TAŞI OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR, DİLEK TAŞI DİZİSİNİN BAŞROL OYUNCULARI KİM?

Hazal Subaşı, Salih Bademci ve Ozan Dolunay dizinin başrollerini paylaşıyor. Dizideki diğer değerli oyuncular ise; Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Elif Doğan, Çiçek Dilligil, Engin Yüksel ve Afra Karagöz.

DİLEK TAŞI DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan iddialı dizi Dilek Taşı’nın ekran hayatına ne zaman başlayacağı merak konusu olurken konu ile ilgili kanaldan henüz bir açıklama gelmedi. Dizinin günü ise birinci bölüm fragmanı ile beraber öğrenileceği tahminler arasında. Dizinin ikinci tanıtımının Kanal D’de yayınlanması sabırsızlıkla bekleniyor.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Zuhal Topal’la Yemekteyiz programı yeni sezon ne zaman? Gündüz kuşağında rekor ödül

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.