Ece Seçkin’den yenidoğan cinayetlerine ilişkin açıklama: Bu kadarı da olmaz!

2 ay önce bebeğini kaybeden ünlü popçu Ece Seçkin, Kıbrıs konseri sırasında ülke gündemindeki yenidoğan cinayetlerine ilişkin konuştu. Seçkin, “Bu kadarı da olmaz!” diyerek tepkisini dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2024 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2024 14:25
Kaynak: HABER MERKEZİ
Ece Seçkin’den yenidoğan cinayetlerine ilişkin açıklama: Bu kadarı da olmaz!

Ece Seçkin, geçtiğimiz akşam Kıbrıs'ta sahne alarak Türk ve Rum kesiminden gelen geniş bir kalabalığa unutulmaz bir performans sergiledi. Seçkin, konser öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelerek soruları yanıtladı. Özellikle ülke gündeminde yer alan yenidoğan cinayetleri konusundaki düşüncelerini paylaşarak, bu olayların kendisini derinden üzdüğünü dile getirdi.

EŞİMLE BİRLİKTE ALLAH’A TESLİM OLDUK

Kendi yaşadığı zor günleri de paylaşan Ece Seçkin, iki aylık hamileyken bebeğini kaybettiğini ve bu kaybın kendisini derinden etkilediğini açıkladı. Duygularını içtenlikle dile getiren Seçkin, bebek cinayetleriyle ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Ne diyebilirim. Bizim son yıllarda karşılaştığımız kötülüklere bizim nesil kadar kimsenin maruz kaldığını düşünmüyorum. Hayvan hakları, kadın cinayetleri derken şimdi de bebek cinayetlerini konuşuyoruz. ‘Bu kadarı da olmaz’ diyoruz ama maalesef daha fazlasıyla karşılaşıyoruz. Ben de bu acıyı yaşadım; bebeğimi kaybettim. Dün gece bütün gece uyuyamadım, şu an ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Eşimle birlikte Allah’a teslim olduk, doğru zamanda evladımızı kucağımıza alacağımıza inanıyoruz.”

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.