Eda Ece boşanma iddialarına sessiz kalamadı: Onları Allah'a havale ediyorum!

Bugünlerde sosyal medyada yayılmaya başlayan boşanma dedikodularına ilişkin Buğrahan Tuncer ve Eda Ece'den önemli bir açıklama geldi. İddiaların merkezindeki çift, birbirlerini takip etmeyi bırakmalarının ardından çıkan söylentilere yanıt verdi. İşte Eda Ece'yi kızdıran o iddialar ve çiftin verdiği yanıt...

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2024 12:56
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2024 13:07
Kaynak: HABER MERKEZİ
Eda Ece boşanma iddialarına sessiz kalamadı: Onları Allah'a havale ediyorum!

Boşanma iddialarının gölgesinde kalan çiftlerden Eda Ece ve Buğrahan Tuncer, uzun süre sessiz kalmayı tercih etti. Eda Ece, sosyal medyada minik kızı Mina ile bir poz paylaşarak, kişisel yaşamına odaklandığını gösterdi. Ancak dedikoduların hızla yayılması ve medyada geniş yankı bulması, Eda Ece'yi harekete geçirdi. Çift konuya bir açıklık getirdi.İşte Eda Ece'yi kızdıran o iddialar ve çiftin verdiği yanıt.

EDA ECE: ONLARI ALLAH'A HAVALA EDİYORUM

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer, 4 Nisan'da minik kızları Mina İpek'i kucaklarına aldıktan sonra sosyal medyada daha az aktif hale geldiler. Eda Ece, anneliğe dair zaman zaman paylaşımlarda bulunarak kalplerimizi eritti. Ancak geçtiğimiz saatlerde sosyal medyada yayılan bir iddia, çiftin huzurunu gölgede bıraktı. Daha önce sinirli anlarında takip listesini güncelleyen Eda Ece'nin, bu kez eşi Buğrahan Tuncer’i takipten çıkarması, boşanma söylentilerini beraberinde getirdi.

İddialara uzun süre sessiz kalan Eda Ece ve Buğrahan Tuncer, bir açıklama yapmadı. Eda Ece, kızı Mina ile paylaştığı bir pozla dikkatleri üzerine çekti. Fakat bu durum, dedikoduların dinmesini sağlamadı. Sonunda, iddiaların hızla yayılması ve medyada yankı bulması üzerine Eda Ece, Bilal Özcan'a açıklamalarda bulunarak, boşanma söylentilerini yalanladı ve bu tür haberleri kesin bir dille reddetti.

Eda Ece, boşanma iddialarına son noktayı koydu ve bu konuda net bir açıklama yaptı. Güzel oyuncu, sosyal medyada yayılan söylentilere tepki göstererek, “Buğra, Instagram kullanmaz. Hesabını kapatalı bir ay oldu. Bunun boşanmakla ne ilgisi var? 3 aylık bebeğimiz var ve mutlu, huzurluyuz. Yaptıkları ayıp ve günah,” şeklinde konuştu. Eda Ece, iddiaları çıkaranları Allah’a havale ettiğini belirterek, çiftin şu anda yalnızca bebeği Mina’yla mutlu bir şekilde yaşamlarına devam ettiklerini vurguladı.

EDA ECE KİMDİR?

Eda Ece Tuncer 20 Haziran 1990 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Türk sinema ve dizi oyuncusudur. Üniversitede sahne aldığı bir tiyatro oyununda eski menajeri Tümay Özokur'un dikkatini çekmiş ve böylece ajansa kaydolmuştur. Menajerinin onu Gani Müjde ile tanıştırmasıyla profesyonel oyunculuk kariyerine adım atmıştır.

Küçüklüğünden beri birçok alanda eğitim almış olan Ece, en çok tiyatroya ilgi duymuştur. 2011 öncesi dönemde küçük rollerle dizilerde yer almıştır. Ancak, ilk başrol deneyimini 2011-2014 yılları arasında yayınlanan "Pis Yedili" adlı dizide yaşamıştır. Ardından "Beni Böyle Sev" (2013-2014) ve "İlişki Durumu: Karışık" (2015-2016) dizilerinde rol almıştır. Son olarak, 2018-2023 yılları arasında FOX'ta yayımlanan "Yasak Elma" dizisinde yer almıştır.

Ece, dizilerin yanı sıra film projelerinde de bulunmuştur. İlk başrol deneyimini 2013 yapımı "Kızım İçin" adlı filmde yaşamış, ardından "Kocan Kadar Konuş" (2015), "Kocan Kadar Konuş: Diriliş" (2016), "Yol Arkadaşım" (2017) ve "Deliha 2" (2018) gibi filmlerde de rol almıştır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.