Eylül ayında seyircisiyle buluşacak o diziler!

Eylül ayında ilk kez izleyiciyle buluşacak dizileri sizler için derledik… Hangi diziler eylül ayında boy gösterecek? Hangi oyuncu hangi karaktere hayat verecek? 

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2024 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2024 15:13
Kaynak: HABER MERKEZİ
Eylül ayında seyircisiyle buluşacak o diziler!

Eylül ayında ilk kez seyircisinin karşısına çıkacak olan diziler şimdiden merak edilmeye başlandı. Peki, bunlar hangi diziler, oyuncuları kimler ve konuları nedir? Detaylar burada…

BİRBİRİNDEN İLGİ ÇEKİCİ O DİZİLER

Bir Aşk Masalı:

Dizi, ülkenin önde gelen mimarlarından Demir ile hayatını oğlu Memo’ya adayan bekar anne Nazlı'nın aşk hikayesini konu ediniyor.

Oyuncular: Murat Yıldırım, Ebru Şahin, Kerem Özdoğan, Ezgi Eyüpoğlu

Deha:

Ekran yolculuğuna çıkmaya hazırlanan Deha dizisi, izleyicilere derin ve etkileyici bir hikaye sunacak. Dizi, matematik dehası olan başrol karakterinin, babasıyla yaşadığı travmatik ilişkilerin etkilerini ve bu etkilerin hayatındaki yansımalarını konu alıyor.

Oyuncular: Aras Bulut İynemli, Ahsen Eroğlu, Taner Ölmez, Onur Saylak, Taner Rumeli, Çağrı Atakan, Abdurrahman Yunusoğlu, Çağan Efe Ak, Eylül Ersöz, Oğulcan Arman Uslu, Umutcan Ütebay, Emel Göksu.

Hayat Hırsızı:

Dizi, öksüz bir kız çocuğu olan Leyla’nın hayatını zindana çeviren üvey annesinden intikam almasına odaklanıyor.

Oyuncular: Cemre Baysel, Gonca Vuslateri, Alperen Duymaz, Halil İbrahim Ceyhan

Kör Nokta:

Gece ve Aslım, suçun ve suçlunun birbirine karıştığı bir trafik kazasından sonra verilecek bir adalet savaşında birbirlerine aşık olacaklar.

Oyuncular: İsmail Ege Şaşmaz, Rabia Soytürk, Çağla Boz, Yalçın Hafızoğlu

Kötü Kan:

Tehlikeli bir mafya grubuyla başı derde giren eski polis memuru Kartal, eşinin ölümünden sonra yıllardır uzakta yaşayan çocuklarının yanına taşınmasıyla, bir yandan bulaştığı mafya batağından kurtulmaya çalışacak, diğer yandan da çocuklarına babalık yapmaya çalışacak.

Oyuncular: Ertan Saban, Damla Sönmez, Hüseyin Avni Danyal, Levent Ülgen

Siyah Kalp:

Kapadokya'nın büyüleyici atmosferinde, aşk, intikam ve tutkunun çarpıştığı, sırlarla dolu bir aileyi anlatacak olan dizi izleyicileri derin bir heyecanın içine çekecek! Aşkın ateşiyle yanacak, intikamın gölgesinde kalacak ve tutkunun doruklarına çıkacak Siyah Kalp yakında izleyici ile buluşacak.

Oyuncular: Ece Uslu, Burak Sergen, Aras Aydın, Hafsanur Sancaktutan

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.