Feyyaz Şerifoğlu kimdir, nereli? Feyyaz Şerifoğlu'nun sevgilisi kimdir?

Feyyaz Şerifoğlu, sevgilisi Merve Dinçkol'a İtalya'da evlilik teklifi etti. Bu evlilik teklifiyle gündeme gelen Feyyaz Şerifoğlu'nun kim olduğu merak konusu oldu. Peki, Feyyaz Şerifoğlu kimdir, nereli? Feyyaz Şerifoğlu'nun sevgilisi kimdir? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2024 09:48
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2024 09:48
Kaynak: HABER MERKEZİ
Feyyaz Şerifoğlu kimdir, nereli? Feyyaz Şerifoğlu'nun sevgilisi kimdir?

Feyyaz Şerifoğlu, sevgilisi Merve Dinçkol'a İtalya'da evlenme teklifinde bulundu. Bu teklifle birlikte dikkatleri üzerine çeken Feyyaz Şerifoğlu'nun kim olduğu merak ediliyor. Feyyaz Şerifoğlu kimdir, nereli? Feyyaz Şerifoğlu'nun sevgilisi kimdir? İşte tüm ayrıntılar…

Feyyaz Şerifoğlu sevgilisi

FEYYAZ ŞERİFOĞLU KİMDİR?

Feyyaz Şerifoğlu, 1 Ocak 1991 tarihinde Rize'de doğdu. Lisans eğitimini Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi'nde Tekstil Mühendisliği bölümünde tamamladı.

Anneannesinin etkisiyle müziğe ilgi duyan Şerifoğlu, televizyon ekranlarına ilk kez 2013 yılında O Ses Türkiye yarışması ile çıktı. Buradaki başarısı sayesinde Ajda Pekkan’ın vokalisti oldu. Müzik kariyerine devam eden Şerifoğlu, aynı zamanda reklam sektöründe de yer aldı.

2020 yılında TV8'de yayınlanan Kırmızı Oda dizisiyle oyunculuk kariyerine adım atan Feyyaz Şerifoğlu, 2021 yılında Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik ile başrolü paylaştı.

Feyyaz Şerifoğlu sevgilisi

Feyyaz Şerifoğlu'nun sevgilisi kimdir?

1.92 cm boyundaki ve başarılı performanslarıyla dikkat çeken ünlü oyuncu, sevgilisi Merve Dinçkol'a İtalya'da evlenme teklifi yaparak gündeme oturdu.

Merve Dinçkol kimdir?

1986 yılında İstanbul Kadıköy’de doğan Merve Dinçkol, lisans eğitimini Beykent Üniversitesi Radyo Televizyon bölümünde tamamladı. Lig TV ve Beinsport kanallarında staj yapma fırsatı bulan Dinçkol, kariyerine Ulusal Kanal’da muhabir ve editör olarak başladı. Merve Dinçkol, şu anda Kanal D ekranlarında Kanal D Haber Hafta Sonu programında izleyicilerle buluşuyor ve bu görevi Gözde Atasoy Kürkçü’den devraldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.