Göksel’in Güneş ile konser performansı olay yarattı: Göksel sahnede detone oldu, sinirlenerek göz devirdiği anlar kameralara yansıdı

Ünlü sanatçı Göksel, geçtiğimiz akşam verdiği konserinde sahneye Güneş’i davet etti. Ancak Güneş'in sesine uyum sağlayamayan Göksel, detone oldu. Bu duruma öfkelenen Göksel’in Güneş’e göz devirmesi sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2024 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2024 14:44
Kaynak: HABER MERKEZİ
Göksel’in Güneş ile konser performansı olay yarattı: Göksel sahnede detone oldu, sinirlenerek göz devirdiği anlar kameralara yansıdı

Türk pop müziğinin önde gelen isimlerinden Göksel, hem yıllara meydan okuyan güzelliği hem de asil ve zarif tavırlarıyla sıkça gündeme geliyor. Genellikle kibarlığıyla tanınan Göksel, bu defa herkesi şaşırtan bir olayla haber oldu.

Son dönemin popüler sanatçılarından Güneş’i sahnesine davet eden Göksel, Güneş’le birlikte 'Aşkın Yalanmış' şarkısını seslendirdi. Güneş ve Göksel sahnede keyifli anlar yaşarken, şarkının bir bölümünde Güneş’e uyum sağlayamayan Göksel detone oldu ve bu durum dikkatlerden kaçmadı.

Göksel’in, detone olması üzerine sinirlenerek Güneş’e göz devirdiği anlar ise büyük bir olay haline geldi. O anların kayıt altına alındığı videolar ise sosyal medyada kısa sürede yayıldı ve gündem oldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.