Gülşen'in sahne şoku: Konser sırasında sinek yuttu

Önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro'da performans sergileyen Gülşen, sahnede sevilen parçalarını seslendirirken yanlışlıkla bir sinek yuttu. Yaşadığı bu komik durumu seyircilerine anlatan Gülşen, " Protein olarak sinek yedim. Çok günah bana ya" şeklinde bir açıklamada bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2024 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2024 15:40
Kaynak: HABER MERKEZİ
Gülşen'in sahne şoku: Konser sırasında sinek yuttu

Güçlü sesi ve kendine has tarzıyla dikkat çeken ünlü şarkıcı Gülşen, önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro'da hayranlarıyla bir araya geldi. Açık sarı renkteki etek ve bluzuyla sahneye çıkan sanatçı, talihsiz bir olay yaşadı.

HAYATTAKİ ŞANSIM

Göbeğini sergileyen kıyafetiyle mükemmel fiziğini gözler önüne seren Gülşen, sevilen şarkılarını arka arkaya seslendirirken talihsiz bir olay yaşadı. Açık havada konser vermenin getirdiği zorluklardan biri olarak, yanlışlıkla sinek yutan sanatçı, durumu esprili bir şekilde anlattı:

"Hayattaki şansım. Şöyle görüneceğim diye saatlerce uğraş, protein olarak sinek ye. Olacak iş mi arkadaşlar, olmaz. Çok ayıp... Çok günah bana ya valla günah. Bak buralarda dolaşıyorlar. Nazar değmesin maşallah diyelim. Dolaşın dolaşın..."

Konser sonrasında sahnedeki anlarını 4 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabında paylaşan Gülşen, gönderisine "Aşk Bodrum'da yaşanıyor güzelim" notunu ekledi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.