İkilinin samimi halleri kameralara yansımıştı: Zeynep Bastık’tan Serkay Tütüncü itirafı

Son dönemlerde Lan isimli şarkısı ile listelerin altını üstüne getiren Zeynep Bastık, geçtiğimiz günlerde adı birlikte anılan Serkay Tütüncü ile kameralara yakalanmıştı. Ünlü şarkıcı konuya ilişkin açıklamada bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2024 13:32
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2024 13:32
Kaynak: HABER MERKEZİ
İkilinin samimi halleri kameralara yansımıştı: Zeynep Bastık’tan Serkay Tütüncü itirafı

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, 2021 yılında dünya evine girdiği Tolga Akış ile 2022 yılında anlaşmalı şekilde tek celsede boşanmıştı ve sonrasında birlikte vakit geçirmeye devam etmelerinin üzerine dostluklarının baki olduğu yönündeki açıklamalarıyla dikkat çekmişti. Başarılı şarkıcı, geçtiğimiz haftalarda ise Ali Can Ayyıldız ile yollarını ayırmıştı. Bu ayrılığın ardından Bastık'ın adı, Serkay Tütüncü ile aşk iddialarına karıştı.

Bu iddialar, Kenan Doğulu'nun İstanbul'da düzenlediği doğum günü partisinde belgelendi. Ünlü isimlerin akın ettiği bu partide, Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü de birlikte yer aldı. Parti boyunca eğlenceli dakikalar geçiren ikili, bir ara öpüşürken görüntülendi. Serkay Tütüncü ve Zeynep Bastık'ın ilişkisi, Chaplin oyununu birlikte izlemeye gitmeleriyle ortaya çıkmıştı.

zeynep bastık

ZEYNEP BASTIK’TAN SERKAY TÜTÜNCÜ AÇIKLAMASI

Kenan Doğulu’nun doğum günü partisinde samimi görüntüler veren ikili arasındaki aşk iddiaları doğrulandı. Zeynep Bastık, yayınlanan görüntüler sonrası konuya ilişkin açıklamada bulundu. Ünlü oyuncu ile henüz tanışma aşamasında olduklarını ifade eden Bastık, “Tanıyoruz birbirimizi, yeni yeni görüşmeye başladık ama ortada net bir şey yok” şeklinde konuştu.

İlişkilerinin kısa süre içerisinde duyulması konusunda şaşkınlığını gizlemeyen ünlü şarkıcı, “Hayırlısıyla olsun. Yalan söylemiyorum, kaçmıyorum. Durumlar böyle.” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.