İnci Taneleri dizisine konuk oyuncu olarak katılan Havva Öğüt kimdir?

Son ayların en sevilen dizilerinden biri olan İnci Taneleri’ne konuk olan Havva Öğüt kimdir? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 29.02.2024 15:43
Haber Güncellenme Tarihi: 29.02.2024 15:43
Kaynak: HABER MERKEZİ
İnci Taneleri dizisine konuk oyuncu olarak katılan Havva Öğüt kimdir?

Küçük yaşlarda müziğe olan ilgisini fark eden ve ailesinin de desteğiyle bu alanda kendine bir kariyer çizen Havva Öğüt, çıkardığı albümler ve seslendirdiği şarkılar ile geniş bir hayran kitlesinin sahibi oldu. Kendine has tavrı ve sesi ile tanınırlığını her geçen gün artırmayı başaran ünlü şarkıcı, son aylara damgasına vuran Kanal D’nin sevilen dizisi İnci Taneleri’nde konuk oyuncu olarak yer alacak. Hayranları arasında büyük bir heyecana sebep olan bu haber sonrasında, pek çok kişi internet üzerinden Havva Öğüt kimdir sorusunun yanıtını aramaya başladı. Havva Öğüt hakkındaki bilgileri, haberimizin devamında sizin için derledik.

Havva Öğüt kimdir?

Havva Öğüt, 11 Ağustos 1992 tarihinde Aksaray ilinin Gülpınar isimli kasabasında dünyaya geldi. Çocukluğunu doğduğu bu küçük kasabada geçirdi. Eğitim hayatında Aksaray Kız Teknik ve Meslek Lisesi'ni bitirdikten sonra, Aksaray Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü’nden mezun oldu. Havva Öğüt, günümüzde de yaşantısını Aksaray’da sürdürmektedir

Havva Öğüt nasıl ünlü oldu?

Havva Öğüt’ün sesi, henüz 8. sınıftayken müfettişlerin dikkatini çekti ve desteklendi. Kardeşiyle birlikte kursa yazıldı ve hafta sonları Aksaray Merkezde bu alanda ders aldı. Müzik tutkusu, abisinin müzisyen olması ve babasının Neşet Ertaş türkülerini çalmasıyla şekillendi. Abisi Fransa'ya taşındığında umutsuzluğa kapılsa da kendi köyünde düzenlenen etkinliklerde sahne alma fırsatı buldu. Havva Öğüt, Dursun Uçar'ın televizyon programına katılmasıyla adını geniş kitlelere ulaştırmayı başardı ve böylece profesyonel müzik kariyerine de başladı. İlk albümü "Sen Yanlış Yaptın" müzikseverlerle buluşturan Öğüt, şarkılarıyla hayran kitlesini günden güne genişletti.

Havva Öğüt kaç yaşında?

1992 yılında dünyaya gelen Havva Öğüt, 31 yaşındadır.

Havva Öğüt Instagram hesabının adı nedir?

Havva Öğüt, “havvaogutmuzik” kullanıcı adı ile Instagram hesabını kullanıyor.

Havva Öğüt albümleri

2018 – Sen Yanlış Yaptın

2019 – Bu Kara Sevdayı Sardın Başıma

2020 – Eskittiğimi Giymem

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.