Kalp ameliyatı öncesi helallik istemişti: İbrahim Tatlıses'ten operasyon sonrası ilk fotoğraf geldi

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, Harbiye Açık Hava konserinde, kalp ameliyatı öncesi sevenlerinden helallik istemişti. Operasyon sonrası İmparator’dan ilk fotoğraf geldi.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2024 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2024 13:55
Kaynak: HABER MERKEZİ
Kalp ameliyatı öncesi helallik istemişti: İbrahim Tatlıses'ten operasyon sonrası ilk fotoğraf geldi

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen bir ameliyat geçirdi. Anjiyo sonucunda iki kalp damarının tıkalı olduğu belirlenmiş olup, ardından kalp kapakçığı değişimi operasyonu gerçekleştirildiği öğrenildi. Yaklaşık 2.5 saat süren başarılı ameliyat sonrasında Tatlıses'i hastanede, ailesi ve dostları yalnız bırakmadı. Ziyaretçiler arasında Erol Köse de bulunuyor ve sanatçının birkaç gün içinde taburcu olması planlanıyor.
Kendisini kontrol ettirerek kalp krizinden kurtulduğunu açıklayan Erol Köse, İbrahim Tatlıses’i yalnız bırakmadı ve ziyareti sırasında, “Anjiyo ve stent takılma işlemim yapıldı. Önce Allah’a, sonra Tatlıses ve Prof. Dr. Mehmet Yazıcıoğlu’na teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

elif ada


ÇOK İYİ MAŞALLAHI VAR

Aydemir Akbaş da İbrahim Tatlıses’i ziyaret eden isimler arasında yer alıyordu. Akbaş, “ Çok iyi, maşallahı var. Taş gibi taş, Allah ona şifa versin. Ben de kanseri yendim, tüm sonuçlarım temiz çıktı. Ama şu bel fıtığını yenemedim. Fizyoterapiye gidiyorum ” dedi.
İbrahim Tatlıses'in Ayşegül Yıldız'dan olan kızı Elif Ada, bir paylaşımda bulunarak, " Dualarım seninle babacığım " ifadesini kullanmıştı.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.