Kızılcık Şerbeti'nin Ömer'i kim? Barış Kılıç kimdir, kaç yaşında?

Barış Kılıç, son dönemde sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük ilgi gören ve araştırılan isimlerden biri haline gelmiştir. Özellikle Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı Ömer Ünal karakteri merak konusu oldu. Peki, Barış Kılıç kimdir? Kızılcık Şerbeti'nde Ömer'i canlandıran Barış Kılıç kaç yaşında ve nerelidir?

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2024 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2024 14:49
Kaynak: HABER MERKEZİ
Kızılcık Şerbeti'nin Ömer'i kim? Barış Kılıç kimdir, kaç yaşında?

Kızılcık Şerbeti dizisinin izleyicileri tarafından ilgiyle takip edilen Ömer karakteri, dizi oyuncusu Barış Kılıç tarafından canlandırılıyor. Barış Kılıç'ın kariyeri ve yaşamı hakkında duyulan merak, sevilen oyuncunun birçok dizi ve filmdeki rolleriyle bağlantılı olarak artıyor. Ömer'i kim? Barış Kılıç kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Barış Kılıç'a dair detaylı bilgiler...

BARIŞ KILIÇ KİMDİR?

21 Şubat 1978 tarihinde Malatya’nın Arguvan ilçesinde dünyaya gelen Barış Kılıç, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun olmuştur.

Oyunculuk kariyerine 2004 yılında Kanal D'de yayımlanan Bütün Çocuklarım dizisinde Aybars karakterini canlandırarak adım atan Kılıç, daha sonra Adını Feriha Koydum dizisiyle büyük bir çıkış yakalayarak geniş bir kitle tarafından tanındı.

Barış Kılıç'ın sinema alanındaki tek deneyimi Seni Seviyorum Adamım filmidir. 2007 yılında Ayşegül Özay ile hayatını birleştiren oyuncunun Batu ve Emir adında iki çocuğu bulunmaktadır.

Şu sıralar ise Kızılcık Şerbeti dizisinde "Ömer Ünal" karakterine hayat vererek ekranlarda izleyicilerle buluşmaktadır.

BARIŞ KILIÇ KAÇ YAŞINDA?

Kızılcık Şerbeti Ömer karakterini canlandıran Barış Kılıç, 2024 yılında 46 yaşındadır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.