MasterChef’te aşk kokuları mutfağı sardı! Beyza ve Onur aşkını Demet Akalın da fark etti

MasterChef Türkiye yarışmacılarından Beyza ve Onur arasında aşk iddiaları dolanıyor. Sosyal medyada sürekli olarak ikilinin aşk yaşadığını iddia edenlere ünlü sanatçı Demet Akalın da destek verdi.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2024 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2024 11:48
Kaynak: HABER MERKEZİ
MasterChef’te aşk kokuları mutfağı sardı! Beyza ve Onur aşkını Demet Akalın da fark etti

Ekranların sevilen yarışması MasterChef Türkiye’de her yıl, yapılan yemekler kadar yarışmacılar da gündem oluyor. Her sezon yarışan yarışmacılar, izleyenler tarafından sürekli olarak birbirlerine yakıştırılıyor. Bu sezonun favori çifti ise Beyza ve Onur gibi görünüyor.

Programın başından bu yana yarışmacılardan Beyza ve Onur arasında yaşanan yakınlık, televizyon ekranlarından bile son derece belli oluyor.

Bu iddiların önüne geçmek için çiftin birbirlerine ‘kardeşim’ diye hitap etmesi ise hem diğer yarışmacılar hem de izleyenler tarafından ciddiye alınmayarak, alay konusu oluyor.

Yarışmacılardan Onur’un geçtiğimiz bölümlerde seçildiği kırmızı takıma, Beyza’yı aldırmak için gösterdiği çaba, yine başka bir bölümde Onur ve Beyza’nın yemekleri finale kalmışken takım arkadaşlarından birinin yukarıdan, "Onur kaybetse bile üzülmez” cümlesini kurması ve programda sürekli olarak bir arada olmaları aralarındaki aşk iddialarını güçlendiren olaylar olarak karşımıza çıkıyor.

demet akalın

DEMET AKALIN DA ONAYLADI

X platformu üzerinden Onur ve Beyza aşkı ile ilgili yapılan paylaşımlardan birisine ünlü şarkıcı Demet Akalın cevap verdi. Bir X kullanıcısı, Beyza’nın Onur’a ‘kardeşim’ dediği bir videoyu, “ 4 yıldır okuduğum psikoloji ve 3 yıllık yaptığım masterla bunlar aşıklar diyorum” ifadesiyle paylaşmıştı.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın ise bu paylaşımı alıntılayarak, “ İntikam şarkılarının kraliçesi olarak söylüyorum; bunlar aşıklar” açıklamasıyla paylaşımda bulundu. Bu paylaşımı birçok kişi tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.