Mert Günok'un eşi Aslı Günok kimdir, kaç yaşında, nereli? Aslı Günok'un Instagram hesabı nedir?

Mert Günok'un futbol kariyeri kadar özel hayatı da dikkat çekiyor. Milli Takım ile çıktığı maçlar sonrası, Günok'un eşi ve özel yaşamı hakkında merak edilen sorular artmaya başladı. Peki, Mert Günok eşi Aslı Günok kimdir? İşte Aslı Günok hakkında detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2024 16:25
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2024 16:25
Kaynak: HABER MERKEZİ
Mert Günok'un eşi Aslı Günok kimdir, kaç yaşında, nereli? Aslı Günok'un Instagram hesabı nedir?

Mert Günok, futbol kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da dikkat çekiyor. Özellikle Milli Takım maçlarının ardından, Günok'un eşi ve özel yaşamı hakkında merak edilen sorular artmaya başladı. Peki Mert Günok eşi Aslı Günok kimdir? Aslı Günok'un Instagram Hesabı nedir? İşte Mert Günok'un eşi Aslı Günok hakkında detaylar...

Mert Günok kimdir?

Fehmi Mert Günok, 1 Mart 1989 tarihinde Karabük'te doğmuş bir Türk millî futbolcudur. Kaleci mevkiinde oynamaktadır ve Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ta forma giymektedir. Kariyerine Kocaelispor'un altyapısında başlayan Günok, 2001 yılında Fenerbahçe'ye katıldı. Burada 2015 yılına kadar forma giyerek Süper Lig seviyesinde mücadele etti ve 2 Süper Lig şampiyonluğu yaşadı. 2015 yılında Bursaspor'a transfer oldu ve burada 2 sezon geçirdikten sonra 2017 yılında İstanbul Başakşehir ile anlaştı. 2019-20 sezonunda kulübüyle ilk Süper Lig şampiyonluğunu yaşadıktan sonra 2021'de Beşiktaş'a transfer oldu ve aynı yıl Süper Kupa'yı kazandı.

Mert Günok, 2004 yılından bu yana Türkiye'yi uluslararası müsabakalarda başarıyla temsil etmektedir. Türkiye millî takımı ile ilk maçına 2012 yılında çıktı ve özellikle 2020 Avrupa Şampiyonası elemelerinde takımın ilk tercih edilen kalecisi olarak ön plana çıktı. Profesyonel kariyeri boyunca Fenerbahçe, İstanbul Başakşehir ve Beşiktaş'ta oynadığı dönemlerde toplamda 3 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası ve 3 Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu kazanmıştır.

Mert Günok eşi Aslı Günok kimdir?

Aslı Günok, 1991 yılında İstanbul'da doğmuş ve moda tasarımı eğitimi almıştır. 2015 yılında evlenen Aslı Günok'un, Ala adında bir kız çocuğu bulunmaktadır. Ayrıca Instagram profilinde Arnavutluk ve Türk bayrağı bulunan Aslı Günok'un Arnavut kökenli olduğu düşünülmektedir.

Aslı Günok'un Instagram Hesabı nedir?

Aslı Günok'un Instagram hesabı merak konusu oldu. Aslı Günok'un Instagram hesabı @asligunok'tur. 

Aslı Günok Ne İş Yapıyor?

Mert Günok’un eşi Aslı Günok’un şu anda tam olarak hangi işi yaptığına dair net bir bilgi bulunmamaktadır. Fakat, moda tasarımı eğitimi aldığı bilinmektedir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.