TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mesut Özil spor salonunda poz kesti: Aslan dövmesi dikkat çekti

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Mesut Özil, futbolu bırakmasına rağmen formunu korumaya devam ediyor. Özil’in spor salonlarında geçirdiği zaman kadar, omzundaki aslan dövmesiyle de çok konuşuluyor. Özil, sevilen dövmesi ile bir fotoğrafını paylaşarak hayranlarının beğenisini bir kez daha toplamayı başardı.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2024 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2024 15:54
Kaynak: HABER MERKEZİ
Mesut Özil spor salonunda poz kesti: Aslan dövmesi dikkat çekti

Almanya Milli Takımı ile 2014 yılında Dünya Kupası'nı kazanan ve Real Madrid, Arsenal, Fenerbahçe gibi önemli kulüplerde forma giyen Mesut Özil, 22 Mart 2023'te futbolu bıraktı. Futbolu bıraktıktan sonra vücut geliştirmeye odaklanan Özil, sosyal medyada sık sık kaslarını sergileyen paylaşımlar yapıyor. Hayranları, Özil'in bu değişimine şaşırırken, omzundaki aslan dövmesi de büyük ilgi çekiyor.

mesut özil

ASLAN DÖVMESİNİN ANLAMI

Eski futbolcu Mesut Özil, aslan dövmesi hakkında 2021'de yaptığı açıklamada, “Aslanı biraz kendime benzetiyorum. Ailesini sever korur. Adeta kral gibidir. Ne istediğini çok iyi bilir ve bu hedefe ulaşmak için hiç kimseden çekinmez. Başkalarının sözünü dinlemez, kendi yoluna gider. Bir şeyi isterse sormaz, yapar. Bu özellikleri taşıdığım için aslan dövmesi yaptırdım. Başka bir yerlere çekilmesini istemem” ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.