Murat Yıldırım ve eşi İman Elbani jet ski keyfi yaşadı: Görüntüler sosyal medyada büyük ilgi gördü!

Teşkilat dizisinde MİT ajanı Ömer Atmaca rolüyle tanınan Murat Yıldırım, dizinin sezon finalinin ardından ailesiyle vakit geçiriyor. Oyuncu, son olarak ailesiyle birlikte tatile çıktı. Sosyal medya hesaplarından tatil anılarını paylaşan çift, jet ski deneyimi de yaşadı.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2024 12:02
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2024 12:02
Kaynak: HABER MERKEZİ
Murat Yıldırım ve eşi İman Elbani jet ski keyfi yaşadı: Görüntüler sosyal medyada büyük ilgi gördü!

Ekranların başarılı isimlerinden Murat Yıldırım (44), 2016 yılında evlendiği Faslı eşi İman Elbani (41) ile mutlu bir evlilik sürdürüyor.

Ünlü çift, Ekim 2022'de dünyaya gelen kızlarıyla birlikte tatil yapma fırsatı buldu. Sosyal medya hesaplarından tatil anılarını paylaşan ikili, jet ski deneyimini de yaşadı. Murat Yıldırım'ın eşiyle olan paylaşımlarına takipçilerinden yoğun beğeni ve yorum geldi.

mirayy

YANLIŞLIKLA PAYLAŞILMIŞTI

Küçük Miray'ın ilk fotoğrafı, İman Elbani'nin babasından gelmişti. Elbani’nin babası torununun fotoğrafını yanlışlıkla paylaşmıştı.

Yıldırım, kayınpederinin yanlışlıkla paylaştığı fotoğraf nedeniyle rahatlatmak amacıyla kızına meyve yedirirken çektiği anları Instagram hesabında paylaştı. Ünlü oyuncu, binlerce beğeni ve yorum alan videoya, " Kayınpeder yanlışlıkla paylaşınca tansiyonu yükselmiş. Biz de paylaşalım ki tansiyonu düşsün. Miray’dan sevgilerle." notunu ekledi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.