Nilsu Berfin Aktaş kimdir? Nilsu Berfin Aktaş filmleri ve dizileri…

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisiyle kalplere taht kuran genç ve güzel oyuncu Nilsu Berfin Aktaş, dikkatleri üzerine çekiyor. Peki genç oyuncu Nilsu Berfin Aktaş evli mi? İşte merak edilenler…

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2023 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2023 16:45
Kaynak: HABER MERKEZİ
Nilsu Berfin Aktaş kimdir? Nilsu Berfin Aktaş filmleri ve dizileri…

Son dönemin popüler ismi oyuncu Nilsu Berfin Aktaş, hem özel hayatıyla hem de rol aldığı başarılı yapımlarla gündeme geliyor. Peki genç oyuncu Nilsu Berfin Aktaş kimdir? Nilsu Berfin Aktaş’ın eşi ile gündeme gelme sebebi nedir? detayları sizler için araştırdık.

Nilsu Berfin Aktaş

NİLSU BERFİN AKTAŞ KİMDİR?

Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Nilsu Berfin Aktaş, 1998 yılında Başkent Ankara’da dünyaya gelmiştir. Yetenek Evi Sanat Akademisi Oyunculuk Bölümü’nden mezun olan başarılı oyuncu bir yarışma programı ile adından sıkça söz ettirmeye başlamıştır.

2018 yılında Hamdi Alkan, Nurgül Yeşilçay ve Fırat Parlak’ın jüri üyeliğini yaptığı Geleceğin Starı yarışmasına katılan Nilsu Berfin Aktaş, yarışmanın ardından reklam filmleri ile yüzünü göstermeye başladı. Cornetto, Turkcell, Pantene gibi markaların reklam filmlerinde yer alarak kariyerine devam eden Aktaş, 2019 yılında Show Tv’de başlayan başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin paylaştığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi ile Gökçe karakterine hayat vermiştir.

Nilsu Berfin Aktaş eşi

NİLSU BERFİN AKTAŞ EŞİ

Güzel oyuncu Nilsu Berfin Aktaş, başarılı kariyer hayatının yanı sıra üzücü bir olayla da magazin gündeminde yer aldı. 2021 yılında gizli gizli Serdar Sertçelik ile evlenen güzel oyuncu, tek celsede eşinden boşanmıştı. Dolandırıcılık suçundan tutuklanan ve bir süre cezaevinde yatan Serdar Sertçelik ile Nilsu Berfin Aktaş, Büyükada’da yer alan Adalar Adliyesi’nde tek celsede boşanarak evliliklerini noktaladı. Serdar Sertçelik’in yurt dışına kaçtığı da iddialar arasında yer almıştı. Basında yer alan bilgilere göre ise Sertçelik’in daha önce de sabıkası olduğu ifade edilmişti. Karşılıklı anlaşma ile gerçekleşen boşanma davasında iki tarafta birbirinden herhangi bir talepte bulunmazken duruşmanın 10 dakika sürdüğü belirtilmişti.

Nilsu Berfin Aktaş

NİLSU BERFİN AKTAŞ FİLMLERİ VE TV DİZİLERİ

Genç oyuncu Nilsu Berfin Aktaş bugüne kadar aşağıdaki dizilerde yer aldı:

2019 yılında Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Gökçe karakterine hayat vermiştir.

2021 yılında Exxen’de yayınlanan Ölüm Zamanı dizisinde rol almıştır.

Yine 2021 yılında Benim Hayatım dizisinde Hayat karakterine can vermiştir.

2022 yılında ise Gelsin Hayat Bildiği gibi dizisinde Gizem karakterine can vermiştir.

 

 

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.