Oğuzhan Koç, oyuncu Hazal Subaşı ile yeni bir aşka yelken açtı

Geçen yıl Demet Özdemir ile olan evliliğini sonlandıran ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç, kalbini ekranların tanınan yüzü Hazal Subaşı’na kaptırdı. Çiftin birlikteliği, sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarla belgelendi.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2024 12:18
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2024 12:20
Kaynak: HABER MERKEZİ
Oğuzhan Koç, oyuncu Hazal Subaşı ile yeni bir aşka yelken açtı

Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç, geçtiğimiz yıl oyuncu eşi Demet Özdemir ile evliliklerini sonlandırmalarının ardından aşk defterini kapamış gibi görünüyordu. Uzun bir süredir yalnız olduğu bilinen Oğuzhan Koç, sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar ile yeni bir aşka yelken açtığını duyurdu. Berfu Yenenler ve Berkay Şahin, sosyal medya platformu Instagram üzerinden yayınladıkları fotoğraflar ile Oğuzhan Koç aşkını ele verdiler. Oğuzhan Koç da o fotoğrafları kendi hesabında alıntılayarak, iddiaları doğrulamış oldu.

oğuzhan koc

EKRANLARDAN TANINAN BİR YÜZ

Sevilen şarkıcı Oğuzhan Koç’un, gönlünü oyuncu Hazal Subaşı’na kaptırdığı ortaya çıktı. 29 yaşındaki oyuncu Hazal Subaşı, Miss Turkey 2015 üçüncüsü ve Miss Supranational'a katılan ilk Türk kadın olarak tanınıyor. İlişkilerinin ne zaman başladığı bilinmeyen çift, Berkay Şahin ve Berfu Yenenler’in paylaşımlarını kendi hesaplarında alıntılayarak aşklarını herkese ilan etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.