Rol aldığı her projede adından söz ettirmeyi başaran Canan Ergüder kimdir?

Canan Ergüder kimdir? Ailesi ve kanser süreci. Canan Ergüder Instagram hesabının adı ne? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2024 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2024 11:38
Kaynak: HABER MERKEZİ
Rol aldığı her projede adından söz ettirmeyi başaran Canan Ergüder kimdir?

Behzat Ç. dizisinin Savcı Esra’sı, Menajerimi Ara’nın Feris Dikmen’i ve Aile dizisinin Leyla Soykan’ı Canan Ergüder, kariyeri boyunca rol aldığı tüm yapımlarda adından söz ettirmeyi başardı. Bu durum da başarılı oyuncu hakkındaki bilgilerin merak edilmesine neden oldu. Kariyeri dışında özel hayatıyla da dikkatleri üzerine çeken Canan Ergüder kaç yaşında? Canan Ergüder kanser süreci ve Canan Ergüder eşi yaş farkı ne kadar sorusu gibi konuların cevaplarını, haberimizin devamında sizin için derledik.

Canan Ergüder kimdir?

15 Temmuz 1977 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Canan Ergüder, Bosna kökenli bir ailenin çocuğudur. Oyunculuk mesleğine olan ilgisini aldığı eğitimlerle de taçlandıran Canan Ergüder, ilk olarak Franklin & Marshall College'da tiyatro üzerine eğitim aldı. Ardından The New School'daki School of Drama'da yüksek lisansını yaptı. Kısa bir süre de Londra Müzik ve Dramatik Sanat Akademisi'nde bir programda yer alan Canan Ergüder, 2003 senesinde kurulan Actors Studio’nun daimi üyelerinden biri oldu. Kamera karşısındaki ilk profesyonel işi olan Shooting Johnson Roebling filminde Nancy rolüne hayat verdi. Canlandırdığı bu rol ile Hoboken Uluslararası Film Festivali'nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü'nün sahibi oldu. Kariyeri boyunca pek çok dizi ve filmde yer alan Canan Ergüder, Türk televizyonunda ilk olarak Bıçak Sırtı isimli dizide rol aldı.

Canan Ergüder kaç yaşında?

1977 yılında dünyaya gelen Canan Ergüder, 46 yaşındadır.

Canan Ergüder ne kanseri oldu?

2021 yılının nisan ayında meme kanserine yakalandığını kamuoyu ile paylaşan Canan Ergüder, kemoterapi tedavisi gördü. 1 sene boyunca bu zorlu hastalıkla mücadele eden Can Ergüder, gördüğü tedavilerin ardından kanserle olan savaşını kazandı ve sağlığına kavuştu.

Canan Ergüder Instagram hesabının adı ne?

Canan Ergüder “cananerguder1” kullanıcı adı ile Instagram hesabını kullanmaktadır.

Canan Ergüder’in eski eşi kim?

Canan Ergüder ilk eşi Christopher Burke ile olan evliliğini 2006 yılında gerçekleştirdi. Çift 2009 yılına kadar evli kaldı ve ardından yollarını ayırdı.

Canan Ergüder eşi kim?

2017 yılında kendisi gibi oyuncu olan Kenan Ece ile dünya evine giren Canan Ergüder, bu evlilikten bir erkek evlat sahibi oldu. Birliktelikleri günümüzde de devam eden Kenan Ece ve Canan Ergüder arasındaki yaş farkı 3’tür. Canan Ergüder’in Kenan Ece’den büyük olması sebebiyle Canan Ergüder eşi yaş farkı sorusu merak konusu oluyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.