Şafak Sezer’den Aydemir Akbaş’ın cenaze törenindeki kargaşaya sert tepki: İnanılmaz bir rezillik

Aydemir Akbaş’ın cenaze töreninde yaşanan kargaşaya dair oyuncu Şafak Sezer, “Ben hayatımda ne böyle bir şey gördüm, ne böyle bir şey yaşadım. Akıl hastanesinden kaçanlar cenazeye gelmiş gibiydi. Para isteyen mi dersin, iş isteyen mi! İnanılmaz bir rezillik…” şeklinde açıklamada bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2024 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2024 10:49
Kaynak: HABER MERKEZİ
Şafak Sezer’den Aydemir Akbaş’ın cenaze törenindeki kargaşaya sert tepki: İnanılmaz bir rezillik

Şafak Sezer, birçok filminde birlikte çalıştığı Aydemir Akbaş’ı son yolculuğuna uğurlamak için Levent’teki Hayrettin Paşa Camisi’nde düzenlenen cenaze namazına katıldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil’in de bulunduğu törende, ünlü isimlerle fotoğraf çektirmek isteyenlerin oluşturduğu kalabalık nedeniyle imam namazı kıldırmakta güçlük çekti.

AKIL HASTANESİNDEN KAÇANLAR CENAZEYE GELMİŞ

Duruma tepki gösteren Şafak Sezer, Ben hayatımda ne böyle bir şey gördüm, ne böyle bir şey yaşadım. Akıl hastanesinden kaçanlar cenazeye gelmiş gibiydi. Para isteyen mi dersin, iş isteyen mi! İnanılmaz bir rezillik… Dua edemedik, hiçbir şey yapamadık. Cami hocası namazı kıldıramayınca uyardı. İbrahim abi 45 yıllık arkadaşıyla vedalaşmaya gelmiş, zor duruma düştü. Tabutun etrafını garip kıyafetli Tiktokçu çocuklar sarmış, garip hareketler yapıyorlar… Bir canlı yayın yapma modası başlamış. Akıl alır gibi değil. Dua etmemize izin vermediler, insan biraz saygı duyar” şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz aylarda usta aktör Şener Şen de Kayhan Yıldızoğlu’nun cenazesinde ısrarcı bir kişiye “Ya gidin yahu, gidin” diyerek tepkisini göstermişti.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.