Safiye Soyman oğlunun vefatından 20 gün sonra sahnede: Oğlum hep sahnede olmamı isterdi

Yıllarca MS hastalığı ile savaşan oğlunu kaybeden Safiye Soyman, Harun'un vefatından sadece 20 gün sonra sahnelere geri döndü. Ünlü sanatçı, ‘Oğlum benim hep sahnede olmamı isterdi' şeklinde bir açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2024 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2024 11:12
Kaynak: HABER MERKEZİ
Safiye Soyman oğlunun vefatından 20 gün sonra sahnede: Oğlum hep sahnede olmamı isterdi

Safiye Soyman'ın uzun yıllar MS hastalığıyla mücadele eden oğlu Harun Akaröz, 27 Temmuz'da yaşamını yitirdi.

Safiye Soyman, oğlunun cenazesi için Bodrum Gündoğan Mahallesi'ndeki Merkez Cami'de bir tören düzenledi. Oğlunu gözyaşları içinde toprağa veren Soyman, "Allah kimseye evlat acısı vermesin. Üzerine bir sinek konsun istemezdim. Oğlum çekimden geldikten bir hafta sonra vefat etti. Sanki oğlum beni bekliyormuş. Oğlumu ellerimle yıkadım. Çocuğum nurlar içinde gitti" şeklinde duygularını ifade etti.

20 GÜN SONRA SAHNE ALDI

Evlat acısı çeken Safiye Soyman, oğlunun ölümünden 20 gün sonra sahnelere geri döndü.

Kayseri'de verdiği konserde, "Kayseri'den size sevgiler... Benim canlarım sizlere her zaman samimi ve duygularımla... Bu işlere daha önce 6 ay önce almıştım ve sözleşmelerim vardı. Hayat devam ediyor hangi meslekte olursa olsun" şeklinde bir açıklama yaptı.

safiye soyman

HAYAT DEVAM EDİYOR

Sahne arkasında çektiği videoda ise Soyman, " Oğlum benim hep sahnede olmamı isterdi ve gurur duyardı izlemekten hep programlarıma götürürdüm. Biz sanatçılar için sahne hiçbir zaman kapanamaz. Ben sizlere mâl olmuş bir sanatçıyım. Oğlum için yine ayağa kalktım, sahnelere devam edeceğim. Çok mutlu olurdu o çünkü. Başka bir meslek sahibi de olsam işime devam edecektim. Hayat her şeye rağmen devam ediyor." dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.