Sahnede öpüşmüşlerdi: Dilan Polat ve Sıla Doğu'ya hayasızca hareketten soruşturma

Geçtiğimiz gün Dilan Polat ve kız kardeşi Sıla Doğu, katıldıkları bir eğlencede öpüşmüşlerdi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, abla-kardeş hakkında hayasızca hareketten re'sen soruşturma başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2024 13:59
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2024 15:55
Kaynak: HABER MERKEZİ
Sahnede öpüşmüşlerdi: Dilan Polat ve Sıla Doğu'ya hayasızca hareketten soruşturma

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat, paylaşımları nedeniyle sürekli olarak ülke gündeminde kendisinden söz ettiriyor. Adı, eşi Engin Polat ve kız kardeşi Sıla Doğu ile birlikte vergi kaçırma, kara para aklama suçlarına karışan Dilan Polat, yakın zamanda tahliye edilmişti. Cezaevinden çıktıktan sonra eski paylaşımlarına son verir diye düşünülen Dilan Polat, sansasyon yaratmaya kaldığı yerden devam ediyor. Dilan Polat ve kız kardeşi Sıla Doğu, bu kez de kamera önünde samimi görüntüler vermeleri nedeniyle gündem oldular. Dilan Polat ve Sıla Doğu’nun geçtiğimiz gün katıldıkları bir eğlencede öpüştüğü görüntüler paylaşıldı.

dilan sıla

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Dilan Polat ve kız kardeşi Sıla Doğu’nun görüntüleri pes dedirtti. Kaydedilen görüntüler üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı abla kardeş hakkında, Türk Ceza Kanunu'nun 225. Maddesindeki 'Hayasızca Hareketler' suçundan re'sen soruşturma başlattı. 

DİLAN POLAT VE SILA DOĞU GÖZALTINA ALINDI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Polat ve Doğu hakkında 'hayasızca hareketler' suçundan re'sen soruşturma başlatılmıştı. Dilan Polat ve Sıla Doğu'nun gözaltına alındıkları öğrenildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.