Seda Sayan'ın eşi Çağlar Ökten kimdir? Çağlar Ökten kaç yaşında?

Seda Sayan ve eşi Çağlar Ökten’in kim olduğu kullanıcılar tarafından merak ediliyor. Peki, Seda Sayan'ın eşi Çağlar Ökten kimdir? Çağlar Ökten kaç yaşında?

Haber Giriş Tarihi: 29.02.2024 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 29.02.2024 10:52
Kaynak: HABER MERKEZİ
Seda Sayan'ın eşi Çağlar Ökten kimdir? Çağlar Ökten kaç yaşında?

Çağlar Ökten, ünlü televizyon sunucusu Seda Sayan'ın eşi olarak merak konusu oldu ve bu konudaki araştırmalar hızla artıyor. Seda Sayan, uzun yıllar boyunca Sabahların Sultanı programı gibi birçok televizyon programına ev sahipliği yapmış ve 25 yaş genç eşi Çağlar Ökten ile mutlu bir evlilik sürdürmektedir. Peki, Çağlar Ökten kimdir? Çağlar Ökten kaç yaşında?

çağlar ökten seda sayan

ÇAĞLAR ÖKTEN KİMDİR?

Çağlar Ökten, 21 Haziran 1987 tarihinde Mersin'in Tarsus ilçesinde dünyaya gelmiştir. Annesi ev hanımı, babası ise bir elektrik teknisyeni olarak çalışmıştır. Genç yaşlarda müziğe ilgi duyan Ökten, pop müzikle tanışmış ve küçük yaşlardan itibaren şarkılar seslendirmiştir. İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olan başarılı müzisyen, aynı zamanda Klasik Türk Müziği eğitimi de almıştır. Mersinli olan Çağlar Ökten, günümüzde profesyonel olarak müzik kariyerine devam etmektedir.

Seda Sayan ile Çağlar Ökten, başlangıçta Prag'ta evlenmeyi düşünmüş ancak planlarında bir aksilik yaşanmış ve çift, nikahlarını İstanbul'da kıymıştır. Seda Sayan'ın nikah şahitliklerini Safiye Soyman ve Esra Özmen üstlenirken, Çağlar Ökten'in nikah şahitliklerini ise Faik Öztürk ve Fuat Özdolgun yapmıştır.

çağlar ökten seda sayan

ÇAĞLAR ÖKTEN KAÇ YAŞINDA?

1987 doğumlu olan Çağlar Ökten, 2024 yılında 37 yaşındadır.

ÇAĞLAR ÖKTEN’İN İLK EŞİ KİMDİR?

Çağlar Ökten'in genç yaşta başka bir evlilik yaptığı bilinmekte olup, bu evliliğinden Artur adında bir oğlu bulunmaktadır. Artur, henüz 12 yaşındadır ancak Çağlar Ökten eski eşi ve Artur'un annesi hakkında bilgi bulunmamaktadır. Ünlü müzisyenin geçmiş ilişkileri arasında, bir dönem magazin gündemine bomba gibi düşen sevgilisi Lara Şehiroğlu’da bulunmaktadır.

ÇAĞLAR ÖKTEN NEREDE ÇALIŞIYOR?

Ökten, İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı’ndan mezun bir müzisyen olarak, Seda Sayan'ın televizyon programında solistlik görevini üstlenmektedir.

İlgili İçerikler
Seda Sayan kimdir?
Seda Sayan kimdir? Haber

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.