Seda Sayan ve Çağlar Ökten evliliği çatırdıyor mu? O iddialara Seda Sayan'dan yanıt...

Ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, Nisan ayında kendisinden 25 yaş küçük olan Çağlar Ökten ile evlendi. Ancak çiftin mutlu ilişkisi devam ederken, Sayan'ın aldığı bir karar magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2024 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2024 11:48
Kaynak: HABER MERKEZİ
Seda Sayan ve Çağlar Ökten evliliği çatırdıyor mu? O iddialara Seda Sayan'dan yanıt...

Ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, Nisan ayında kendisinden 25 yaş küçük olan Çağlar Ökten ile evlendi. Ancak çiftin mutlu ilişkisi devam ederken, Sayan'ın aldığı bir karar magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı. İşte o karar ve detayları...

Seda Sayan, kızlık soyadını kullanmak için mahkemeye başvurdu. Nüfus kayıtlarında adı "Aysel Gürsaçer Ökten" olarak geçen ünlü sanatçı, evlilik soyadı olan "Ökten"nin resmi işlemlerde sorun yarattığını belirterek soyadının nüfustan silinmesini talep etti.

Sayan'ın bu kararı, evliliğinde kriz yaşandığı iddialarını gündeme getirdi. Ancak Sayan, bu iddiaları yalanladı ve “Hayatım çok iyi gidiyor, çok mutluyum. Bakın, gözlerimin içi gülüyor. Eşim bu yaz Kaş’ta tatil yapmamızı istiyor. Onun dediği olacak, baş başa tatil yapacağız” şeklinde konuştu.

seda sayan

SOYADI DEĞİŞİKLİĞİ

Sayan, eşinin soyadını kullanmamak için mahkemeye başvurduğunu ve bu kararının evliliğinde krize yol açtığı iddialarını da yalanladı. “Yanlış anlaşıldı, hatta ‘boşanıyorlar’ ve benim evi terk ettiğim bile yazıldı. Öyle bir şey yok. Doğrusu, evraklarda değişim yapılması gerekiyor. Ben daha önce söylemiştim kendi soyadımı kullanacağım diye. Kadınların kendi soyadını kullanma hakkı var. Eğer ben eşimin soyadını alacak olursam bir sürü evrakta değişikliğe gidilecek, bu birçok prosedür” şeklinde konuştu.

Star TV’de yayınlanan ‘Sabahın Sultanı Seda Sayan’ programında evliliğiyle ilgili iddialara açıklık getiren Seda Sayan, şu açıklamayı yaptı:

"Her yerde ‘Çağlar Ökten ile Seda Sayan boşandı’ yazıyor. Sinirim bozuluyor. Nasıl anlatayım ben? Nereden çıkarıyorsunuz? Hepimizin ailesi var ya... Çağlar'ın halası arıyor yazık. Size bir sürü küfür ediyorum içten, rahatlıyorum. Yapmayın böyle şeyler, yapmayın böyle haberler. Bizim aramızda hiçbir sorun yok. Çok şükür biz iki buçuk yıldır beraberiz. İkinci yılımızı kutlayacağız, daha birbirimize ‘Öte git’ demedik. Ayrıca aşkımıza buradaki herkes şahit. Kıskanıyorlar. Çağlar’ın ailesi merak ediyor. Böyle abuk subuk şeyler yapmayın. Ayrılırsak bunu mu saklayacağım?"

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.