Şeyma Subaşı’dan aşk itirafı: Yine aşık oldum! Subaşı gönlünü kime kaptırdı?

Şeyma Subaşı, kendisinden 10 yaş genç futbolcu Barış Alper Yılmaz'la çıkan aşk söylentilerinin ardından dikkat çekici bir paylaşımda bulundu. Subaşı, 'Tahmin edin ne oldu? Yine aşık oldum,' diyerek bir itirafta bulundu. Geçtiğimiz günlerde futbolcu Barış Alper ile birlikte eğlendiği haberleri çıkan Subaşı’nın gönlünü Barış Alper’e kaptırdığı düşünülüyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2024 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2024 12:10
Kaynak: HABER MERKEZİ
Şeyma Subaşı’dan aşk itirafı: Yine aşık oldum! Subaşı gönlünü kime kaptırdı?

Şeyma Subaşı’dan aşk itirafı geldi! Subaşı, sosyal medya üzerinden 'yeniden aşık olduğunu' açıkladı.

EURO 2024'teki başarılı performansıyla dikkat çeken futbolcu Barış Alper Yılmaz ile bir mekanda eğlendiği söylenen Subaşı, sosyal medya paylaşımıyla aşk hayatına dair ilgiyi daha da artırdı.

Şeyma Subaşı, sosyal medya paylaşımında " Tahmin edin ne oldu çocuklar? Yine aşık oldum. LOL. Ve neredeyse düşünüyordum... Acaba herhangi bir heyecan, herhangi bir yer veya herhangi bir insan olacak mı? Ve ne oldu biliyor musunuz? Evet. Hâlâ hissedecek çok şey var. En tatlı zaman her yerde hissediyorum." şeklinde bir açıklama yaptı.

şeyma subası

7 YIL SONRA AYNI YERDE

34 yaşındaki Şeyma Subaşı, 7 yıl önce Acun Ilıcalı ile evlendiği Fransa’nın St. Tropez kasabasını ziyaret etti ve burada, nikahlarının kıyıldığı yerde poz vererek, "Buraya geri döndüğümde biraz duygusallaştım çünkü 7 yıl önce burada evlenmiştim." şeklinde bir not paylaştı.

subaşı

Subaşı, 2017 yılında Acun Ilıcalı ile evlenmiş, ancak çift 2018'de boşanarak 8 yıllık ilişkilerine son vermişti.

Şeyma Subaşı, 3 Mayıs 2023 tarihinde Mohammed Alsaloussi ile evlenmiş, düğünlerini yapmadan önce Fas'ta nikah kıymıştı. Ancak bu evlilik de uzun sürmemiş; Subaşı, Mohammed Alsaloussi ile 29 Eylül’de tek celsede boşanmıştı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.