Simge Sağın’dan dikkat çeken Icardi açıklaması: Beni oyuna getirdiniz

Icardi açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen şarkıcı Simge Sağın, Icardi ile ilgili olay yaratacak bir açıklamada daha bulundu. Sağın, “Beni oyuna getirdiniz, başımıza belayı aldık” şeklinde konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2024 13:24
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2024 13:27
Kaynak: HABER MERKEZİ
Simge Sağın’dan dikkat çeken Icardi açıklaması: Beni oyuna getirdiniz

Adı sık sık Galatasaray’ın ünlü futbolcusu Mauro Icardi ile anılan şarkıcı Simge Sağın, ünlü futbolcuyla ilgili yine olay yaratacak açıklamalarda bulundu. Icardi ile eşi Wanda Nara arasındaki sonu gelmez ayrıl-barış ilişki durumu karmaşıklığını korurken, boşanma haberleri ile karşımıza çıkmışlardı. Bu ikilinin karmaşık ilişkisinin yanı sıra Simge Sağın’ın, “Bizi birbirimize bağlayan şey müzik” açıklamasını yaptığı Icardi ile arasındaki etkileşim de gözlerden kaçmıyordu. Sağın, geçtiğimiz aylarda İcardi ve Nara’nın boşanma haberleriyle ilgili olarak, “Onlara çok saygı duyuyorum. Mutlu olmalarını istiyorum. İleride neyin ne olacağı belli olmaz” gibi ifadeler kullanarak, magazin gündeminde çok konuşulmuştu. Sağın’dan Icardi hakkında bir açıklama daha geldi.

icardi

BENİ OYUNA GETİRDİNİZ

Ünlü şarkıcı Simge Sağın, geçmişte Icardi ile ilgili olarak, “Sabah Instagram’a bir giriyorum şehir efsanesiyle karşılaşıyorum. Artık gülmeye başladım. O kadar komik ve eğlenceli paylaşımlar var ki benimle ilgili. Bir post koyuyorum altında bu konuyla ilgili yorumlar var. En baştan beri söylüyorum benim Icardi ile hiçbir alakam yok. Bizi Icardi ile birbirimize bağlayan şey müzik oldu. Hala aynı şey geçerli. Onlara çok saygı duyuyorum. Mutlu olmalarını istiyorum" şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

Gazetecilerin Sağın’a tekrardan Icardi ve Nara boşanmasını sormaları üzerine Sağın’dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Oyuna getirildiğini söyleyen Sağın, “Kıbrıs'ta beni oyuna getirdiniz, başımıza belayı aldık. Icardi ile ilgili konuşabileceğim bir şey yok ve asla olamaz. Ayrılıklarıyla ilgili de bir şey söyleyemem. Tekrar ediyorum, bu durum benim için ilgi çekici değil. Herkesin mutlu olmasını isterim; ayrılıyorlarsa da hayırlısı olsun." dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.