Simge Sağın’dan olaylı Icardi açıklaması: İleride ne olacağı belli olmaz

Simge Sağın, Icardi ve Wanda Nara arasındaki magazin gündeminden düşmeyen üçlü ilişkide sular durulmuyor. Sağın, Icardi ile ilgili olay açıklamalarda bulunarak, "İleride ne olacağı belli olmaz" şeklinde konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2024 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2024 12:09
Kaynak: HABER MERKEZİ
Simge Sağın’dan olaylı Icardi açıklaması: İleride ne olacağı belli olmaz

Simge Sağın, Icardi ve Wanda Nara üçlüsü şu sıralar magazin gündeminden düşmek bilmiyor. Bir yanda bir dargın bir barışık olan Icardi ve Wanda çifti diğer yanda ise ayrılıklarını fırsat bilerek göndermeli açıklamalarda bulunan Simge Sağın…

Icardi’den Simge Sağın’a karşı bir atak beklerken, geçtiğimiz gün Wanda Nara’nın fotoğrafını hikayesinde paylaşarak alev emojisi atması, ‘barıştık’ mesajını verdi. Ancak Simge Sağın cephesinden ataklar hala devam ediyor. Sağın, geçtiğimiz gün gazetecilere verdiği röportajda Icardi ile ilgili olay açıklamalarda bulundu.

simge

İLERİDE NEYİN NE OLACAĞI BELLİ OLMAZ

Şarkıcı Simge Sağın, muhabirlerin Icardi ile ilgili olan sorularına şu yanıtları verdi:

“Icardi ile bizi birbirimizi bağlayan müzik oldu. Hala aynı şey geçerli. Onlara çok saygı duyuyorum, mutlu olmalarını istiyorum. Başka bir şey diyemiyorum çünkü konunun hiçbir yerinde ben yokum. İleride neyin ne olacağı hiçbir zaman belli olmaz. Büyük konuştuğum bütün lokmaları yediğim için, hiçbir konuda yorum yapmak istemiyorum.”

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.