Sinan Akçıl'a Jülide Kural engeli: Kadir İnanır'la ilgili şarkı planı bozuldu

Sinan Akçıl, yeni şarkısına Kadir İnanır’ın adını vermek istedi ancak Jülide Kural’dan olumsuz yanıt alınca hem şarkının sözlerini hem de klibini değiştirmek zorunda kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2024 10:09
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2024 10:09
Kaynak: HABER MERKEZİ
Sinan Akçıl'a Jülide Kural engeli: Kadir İnanır'la ilgili şarkı planı bozuldu

Sinan Akçıl, yeni bestelediği şarkısında Yeşilçam’ın efsanevi ismi Kadir İnanır’ın adını kullanmak istedi. Seren Uzun’la düet yaptığı bu eserin adını ‘Kadir İnanır’ olarak belirlemeyi planlayan Akçıl, oyuncunun hayat arkadaşı Jülide Kural’la iletişime geçti. Ancak Kural’dan onay alamayınca, şarkı sözlerindeki ‘Kadir İnanır’ ifadesini ‘Aslan parçası’ olarak değiştirdi ve şarkının adını da "Aslan Parçası" olarak güncelledi. Yapılan değişiklikler bununla da sınırlı kalmadı.

JÜLİDE KURAL’DAN ONAY ÇIKMADI

Sinan Akçıl, yeni şarkısının klibinde Kadir İnanır’ın portresine yer verdiğini ancak bu sahneyi sonradan çıkardığını belirtti. Normal şartlarda şarkının 9 Ağustos’ta yayımlanacağını ifade eden Akçıl, bu süreçte Jülide Kural ile iletişime geçtiğini anlattı. “Normalde şarkım 9 Ağustos’ta çıkacaktı. Jülide Hanım’ı aradım. Hastanede, Kadir Bey’in yanındaydı. Kadir Bey’le konuşamadım. Jülide Hanım’a ‘Böyle bir şarkı yaptım, bir yerde Kadir İnanır lafı geçiyor. Klibin sonunda da portresi var. Kadir Bey’e saygımız ve sevgimiz yazacak, şarkının adı da ‘Kadir İnanır’ olacak’ dedim. ‘Kadir Bey böyle bir şey istemezdi. Zaten bir sürü telif davası açtık, iyi ki aradınız bu konu için’ dedi. O telefon görüşmesinden sonra şarkıyı ‘Aslan Parçası’ olarak değiştirdik. Klipten de o sahneyi çıkardık.”

kadir inanır

İşte Aslan Parçası (Kadir İnanır) isimli şarkının sözleri:

Bir gece hava güzel oturuyoruz

Soframızda mezelerle

Karşımda oturuyor tabii benimki

Kadir İnanır (Aslan parçası) gibi be...

Nazım geçer ona, üzmez hiç o beni

Kıyar mı sevdiğine?

Evimin, ocağımın sahibine

Ben sana bayılıyorum

Allah Allah!

Dünyaları serseler benim önüme

Yine seni istiyorum

Ben seni istiyorum

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.