Takipten çıktı: Eda Ece eşi Buğrahan Tuncer boşanıyorlar mı?

Eda Ece, daha önce eşi Buğrahan Tuncer’i sinirlendiği dönemlerde takip etmeyi bırakmıştı. Şimdi ise bu davranışı tekrar sergileyerek eşinin hesabını takip etmeyi durdurdu. Bu sefer, Buğrahan Tuncer’in sosyal medya hesabını kapatması, birçok kişinin kafasında soru işaretlerine neden oldu. Peki, Eda Ece eşi Buğrahan Tuncer ile boşanıyorlar mı?

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2024 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2024 15:24
Kaynak: HABER MERKEZİ
Takipten çıktı: Eda Ece eşi Buğrahan Tuncer boşanıyorlar mı?

Eda Ece, uzun yıllar süren ilişkisini 21 Haziran'da evlilikle sonuçlandırdığı basketbolcu Buğrahan Tuncer ile, düğünden birkaç ay sonra hamile olduğunu açıkladı. Nisan 2024'te kızı Mina İpek’i dünyaya getiren ünlü oyuncu, şu an tüm vaktini kızıyla geçiriyor. Sosyal medya hesaplarında zaman zaman paylaşımlar yapan Eda Ece, şimdi ise farklı bir konuyla gündeme geldi. Sosyal medyada araştırılan soru ise Eda Ece eşi Buğrahan Tuncer boşanıyorlar mı? oldu.  

Eda Ece eşi Buğrahan Tuncer boşanıyor mu

Eda Ece eşi Buğrahan Tuncer ile boşanıyorlar mı?

Eda Ece, daha önce birkaç kez eşini sosyal medya üzerinden takip etmeyi bıraktığı gibi, bu sefer de Instagram'dan Buğrahan Tuncer'i takip etmeyi sonlandırdı.

Bu hareketi sosyal medya kullanıcıları arasında hızla yayıldı ve merak uyandırdı. Ancak, Buğrahan Tuncer'in Instagram hesabını kapatmış olması, duruma dair kafa karışıklığını artırdı.

Çift, konuyla ilgili herhangi bir bilgi paylaşımında bulunmadı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.