Ünlü sanatçıya sahnede çiçek ve telefon şoku: Kafasına denk geldi

Gaziantep’te düzenlenen Kültür Yolu Festivali kapsamında düzenenlen konserde sahne alan ünlü sanatçı Simge Sağın’a konser esnasında çiçek ve telefon atıldı

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2024 13:05
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2024 13:16
Kaynak: İHA
Ünlü sanatçıya sahnede çiçek ve telefon şoku: Kafasına denk geldi

Şarkıcı Simge Sağın Gaziantep’te düzenlenen Kültür Yolu Festivali kapsamında düzenenlen konserde sahne aldı. Konser esnasında sahneye atılan çiçek kafasına gelen Sağın, Bu çiçek böyle verilmez" diye tepki gösterdi. Daha sonrasında ise sahneye telefon atılmasına sitem etti.

smige sağın

Sahneye atılan çiçek kafasına denk geldi

Gaziantep’te Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Kültür Yolu Festivali kapsamında sahne alan Simge Sağın coşkulu kalabalık için beğenilen şarkılarını seslendirirken çiçek ve telefon şoku yaşadı. Konser esnasında sahneye atılan çiçek Simge’nin kafasına denk gelirekn daha sonra sahneye telefon atıldı.

simge sağın

“Bu çiçek böyle verilmez”

Sahneye atılanlar sonrasında tepki gösteren Simge Sağın, "Güzel çiçekleriniz için teşekkür ederim. Fakat bir çiçek böyle verilmez. Kadınlara çiçek vermeyi bilmiyorsunuz. Mesleğini yapan bir insana telefon atmak ne kadar doğru. Ben burada mesleğimi yapıyorum. Yaptığınız çok ayıp. Ben şarkılarımı arkadan söyleyeceğim. Beni maalesef önden görmeyeceksiniz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.