Yeşim Ceren Bozoğlu 60 kilo verdi! Yeşim Ceren Bozoğlu kimdir?

Yeşim Ceren Bozoğlu'nun son sosyal medya paylaşımı, takipçilerinden büyük ilgi gördü. Son dönemde fazla kilolarından kurtulan Bozoğlu, dikkat çeken değişimiyle sık sık gündeme gelmekte. Peki, Yeşim Ceren Bozoğlu kimdir?

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2024 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2024 14:32
Kaynak: HABER MERKEZİ
Yeşim Ceren Bozoğlu 60 kilo verdi! Yeşim Ceren Bozoğlu kimdir?

Oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, mide küçültme ameliyatı geçirdikten sonra 60 kilo zayıflayarak 50 kiloya düştü. Bu drastik değişim, hayranlarını şaşırttı ve sevilen oyuncunun setlere dönüşü açıklandı. Bozoğlu'nun, mide küçültme ameliyatı sonrası yaşadığı kilo kaybıyla gündeme gelmesi dikkat çekiyor. "Yalan" dizisindeki "Hülya Yılmaz" karakteriyle izleyici karşısına çıkacak olan Bozoğlu'nun bu değişimi, hayranlarını şaşırttı.

Yeşim Ceren Bozoğlu

Ünlü oyuncu, 110 kilodan 50 kiloya düşerek 60 kilo verdiğini belirtti. Bozoğlu, "O Hayat Benim" dizisindeki kilolu görüntüsüyle tanınıyordu ve daha sonra mide küçültme ameliyatı geçirerek kilo vermeye başladı. 58 kiloya kadar düşen Bozoğlu, şimdi ise yeni dizisi "Hayaller ve Hayatlar" ile ekranlarda yer alıyor ve son paylaşımıyla da dikkatleri üzerine çekti.

Yeşim Ceren Bozoğlu

YEŞİM CEREN BOZOĞLU KİMDİR?

Ankara doğumlu olan Yeşim Ceren Bozoğlu, 29 Temmuz 1974'te hayata gözlerini açtı. Sanat dünyasına tiyatro, sinema ve dizi oyunculuğuyla giriş yapmasının yanı sıra yönetmenlik, seslendirme sanatçılığı ve eğitmenlik gibi alanlarda da faaliyet göstermektedir. Macaristan kökenli olan Bozoğlu'nun çocukluğu İstanbul'un Nişantaşı ve Selamiçeşme semtlerinde geçti. Sanat eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nde tamamlayan Bozoğlu, mezuniyetinin ardından tiyatro sahnelerinde yer aldı. Kadınlar adlı tek kişilik oyundaki performansıyla Cumhuriyet gazetesi ve Ayşegül Yüksel tarafından "Yılın Genç Kadın Oyuncusu" seçildi. Kariyeri boyunca Devlet Tiyatroları, Şehir Tiyatroları ve Duru Tiyatro gibi birçok toplulukta rol aldı ve yönetmenlik de yaptı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.