Zerrin Özer’den Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında çarpıcı açıklamalar: Konserlerim iptal edildi

Şarkıcı Zerrin Özer, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Geçmişte Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan sevgisini dile getirdiği için çok sayıda konserinin iptal edildiğini ve psikolojisinin bozulduğundan söz etti.

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2024 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2024 11:11
Kaynak: HABER MERKEZİ
Zerrin Özer’den Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında çarpıcı açıklamalar: Konserlerim iptal edildi

Ünlü şarkıcı Zerrin Özer, Günaydın’dan Tuğba Kalçık’a konuştu ve hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Özer’in yapmış olduğu açıklamalar arasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili olan kısmı, dikkatleri üzerine çekti. Geçmişte Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili yapmış olduğu bir açıklamasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı sevdiğinden bahsetmesi üzerine linç edildiğini ve psikolojisinin bozulduğunu söyleyen Özer, “Geçmişte Cumhurbaşkanımızı seviyorum dediğim için çok ağır linçe uğradım. Ben menfaatçi bir insan değilim. Hayatım boyunca menfaatlerime göre davranmadım. Samimiyet çok önemli. Samimi olarak duygularımı dile getirmiştim. Aylarca psikolojim bozuldu. Konserlerim iptal edildi. Sosyal medyada çok ağır ithamlara maruz kaldım. Benim hayatımda nefret duygusuna yer yok. O yüzden bana yapılan bu linci anlamak mümkün değil.” dedi.

CUMHURBAŞKANIMIZ İYİ VE VEFALI BİR İNSAN

Sağlık problemleri yaşadığı dönemde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisiyle yakındanilgilendiğini belirten şarkıcı Özer, “Ben insanları makam veya mevkilerine göre ayırmam. İyi mi kötü mü diye bakarım. Cumhurbaşkanımız iyi ve vefalı bir insan. Sağlık problemi yaşadığım süreçte benimle yakından ilgilendi. Bu benim için çok önemli.” şeklinde konuştu.

NE OLMUŞTU?

Zerrin Özer, 2018 yılında Sabah Gazetesi’ne konuştuğu sırada, “Ben Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı insan olarak çok seviyorum. Japonya'dayken bile ameliyatımla yakından ilgilendiler. Kimse aramazken doktorları dahi aradılar. Bana gerçekten bir sanatçı olduğumu hissettirdiler. Bu yüzden kendisine vefam ve sevgim büyüktür.” açıklamasında bulunmuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.