Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü sevgili mi? Aşk iddiaları o görüntüler ile netleşti

Zeynep Bastık, magazin dünyasının dikkat çeken isimlerinden biri olarak adından söz ettiriyor. Yakın zaman önce Ali Can Ayyıldız ile ilişkisini sonlandırmıştı ve kısa bir süre sonra oyuncu Serkay Tütüncü ile ilişkisi olduğu konuşulmaya başlanmıştı. Ancak, ikilinin aşkı resmiyet kazanmadan önce, Kenan Doğulu'nun doğum günü partisindeki görüntüler, bu söylentileri doğrular nitelikteydi.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2024 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2024 15:25
Kaynak: HABER MERKEZİ
Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü sevgili mi? Aşk iddiaları o görüntüler ile netleşti

Zeynep Bastık, son dönemde hit şarkılarıyla adını geniş kitlelere duyurdu. Bir süredir Ali Can Ayyıldız ile ilişki yaşayan ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde ilişkilerini sonlandırdıklarını açıklamıştı.

Bastık'ın yeni aşkı ise oyuncu Serkay Tütüncü oldu. İkili, birlikte oyun izlemeye gittikten sonra dün akşam da Kenan Doğulu'nun doğum günü partisine katıldı.

ZEYNEP BASTIK SERKAY TÜTÜNCÜ İLE Mİ SEVGİLİ

AŞK İDDİASI

Zeynep Bastık'ın ünlü oyuncu Serkay Tütüncü ile aşk yaşadığı iddiası, "İlişkiler başlar ve biter. Keyfimiz yerinde olur, böyle şeyler hayatta olabilir. Bitmemesini temenni ederiz ama bitebilir." şeklindeki sözleriyle birlikte gündeme bomba gibi düştü.

O KARE ÇOK KONUŞULDU

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü'nün aşk dedikoduları hala sıcaklığını korurken, ünlü çiftin Kenan Doğulu'nun doğum günü partisinde dudak dudağa görüntülenmesi, Editciablan Instagram hesabı tarafından paylaşılan bir kareyle kısa sürede sosyal medyada olay oldu.

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü

ÇİFT PARTİDE AŞKA GELDİ

İstanbul'da düzenlenen bir doğum günü partisi, ünlü isimlerin akınına uğrarken, uzun süredir aşk dedikodularına konu olan Serkay Tütüncü ve Zeynep Bastık çifti de etkinlikte yer aldı. Eğlenceli anlar yaşayan çift, bir ara öpüşürken objektiflere takıldı. Bu romantik anlar, Editci Abla hesabı tarafından paylaşıldı.

İlişkilerini resmen ilan eden çiftin bu görüntüleri sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Serkay Tütüncü, Survivor'daki performansıyla geniş bir hayran kitlesine ulaştıktan sonra dizi ve film projelerinde de yer almıştı. Şu sıralar ise Show TV'de yayınlanan Sandık Kokusu dizisinde rol alıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.