Bornova’nın en güzel kahvaltı mekanları

Güne güzel başlayıp, iyi bir kahvaltı ile keyif yapmak için Bornova'nın en güzel kahvaltı mekanlarını bu haberimizde listeledik. İşte Bornova’nın en güzel kahvaltı mekanları...

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2024 10:25
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2024 10:43
Kaynak: HABER MERKEZİ
Bornova’nın en güzel kahvaltı mekanları

Sabahın keyfini çıkarabileceğiniz Bornova'nın en lezzetli kahvaltıcıları burada! Her damak zevkine hitap eden seçeneklerimizle güne başlamanın tadını çıkarın. Her biri özenle hazırlanmış menüleriyle gününüze enerji katabilirsiniz. Çıtır simitler, yöresel peynir çeşitleri, organik zeytinler ve taptaze sebzelerle donatılmış açık büfe seçenekleriyle damak zevkinize uygun seçenekler bulabilirsiniz. Sıcacık çayınız eşliğinde, güne enfes bir başlangıç yapmak için Bornova'nın keyifli kahvaltıcılar sizin için ideal. Peki Bornova’daki bu mekanlar nereler? Nerede kahvaltı yapılır ve yöresel lezzetleri nerelerde bulunur? İşte aklınızdan çıkmayacak Bornova’nın en güzel kahvaltı mekanları…

Cevizdibi Kahvaltı Evi

Cevizdibi Kahvaltı Evi'nin sunduğu kahvaltı seçenekleri arasında sıcak simitler, taze peynir çeşitleri, yöresel reçeller, zeytinler, salam, sucuk gibi klasik kahvaltı malzemeleri bulunur. İşletme 08.30 – 18.00 saatleri arasından açıktır. Otopark hizmeti bulunmaktadır. Menülerinde kahvaltı, öğle yemeği, içecekler birbirinden güzel tatlılar bulunmaktadır.

Çamaltı Restoran Çiçekliköy

Restoran, doğal çam ağaçlarıyla çevrili bir alan içinde yer aldığı için, şehrin gürültüsünden uzakta dinlendirici bir ortam sunar. Özellikle doğa severler ve lezzet arayanlar için ideal bir mekandır. Aynı zamanda çevresindeki doğal güzelliklerle de dikkat çeker ve ziyaretçilerine doğal bir mola noktası sunar. İşletme 09.00 – 00.00 saatleri arasında çalışmaktadır. Otopark hizmeti bulunmaktadır. Menülerinde kahvaltı, öğle yemeği ve birbirinden lezzetli içecekleri bulunmaktadır.

Küçükpark Gevrek Evi

Küçükpark Gevrek Evi'nin misafirleri genellikle sabahları taze simitler ve çay eşliğinde keyifli bir kahvaltı yapmak için gelirler. Ayrıca gevrekler, günün her saatinde atıştırmalık olarak da tercih edilebilir. Küçükpark Gevrek Evi, İzmir'in kültürel ve sokak lezzetlerine katkıda bulunan önemli mekanlardan biridir. İşletme 08.00 – 18.00  saatleri arasında açıktır. Birbirinden lezzetli ve doyurucu tatlarıyla tercih edilebilecek noktalardandır.

Üniversite 2

 Genellikle öğrenciler tarafından tercih edilen bir mekandır. Sabah saatlerinde yoğun olup, gençlerin ve çalışanların güne enerjik bir başlangıç yapmalarını sağlar. Özellikle öğrenciler arasında popüler olan mekan, uygun fiyatlı olmasının yanı sıra geniş ve çeşitli menüler sunar. İşletme 08.00 – 18.00 saatleri arasında açıktır. Menülerinde sıcak simitler, peynir çeşitleri,  zeytinler, çay ve kahveler yer almaktadır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.