TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cunda lezzet rehberi: Cunda Adası'nın en güzel restoranları

Cunda Adası'nın şık ve yerel lezzet duraklarını sizler için bir araya getirdik. İşte birbirinden leziz yemekleri deneyebileceğiniz şık mekanlar...

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2023 09:45
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
Cunda lezzet rehberi: Cunda Adası'nın en güzel restoranları

Cunda Adası’nda 50 çeşit yerel peyniri, mezeleri, mübadil mutfağı ve leziz etlerini tadabileceğiniz, Balıkesir’in hem şık hem de yerel işletmelerin yeniden restore edildiği denize sıfır meyhaneleri bulabileceğiniz en keyifli restoranlar işte sizlerle...

Cunda Adası’nda her zevke hitap eden mekanlar ve her damağa hitap eden birbirinden farklı lezzetlerin sunulduğu mezeler ana yemekler ve tatlılarla yer yer salaş yer yer daha şık meyhaneler ve restoranlar arıyorsanız tam olarak doğru adrestesiniz diyebiliriz...

CUNDA ADASI’NDA HİZMET SAĞLAYAN EN POPÜLER İŞLETMELER

Cunda’nın demirbaş mekanlarından biri olan Ayna, Cunda Adası’ndaki en sevilen mekanlar arasında yer alıyor.

Türk ve İtalyan lezzetlerini bir arada sunan Cleto’s Ristorante, aradığınız lezzetleri size sunuyor.

200 yıllık tarihi binada hizmet veren L’Arancia, mutfağında kullanmış olduğu her ürünü bölge üreticilerinden temin ederek müşterilerine hizmet sağlamaktadır.

Adanın merkezinde yer alan 1991’den beri aynı taş binada hizmet veren Cunda Uno Restaurant rakı balık servisi haricinde pizza severlere de hizmet sağlamaktadır.

Pazar meydanında yer alan Kekik Burger, hamburger severlerin vazgeçilmezi haline gelebilir.

Cunda’da yer alan Aniva Food & Drink & Live Music & Design Shop mottosu ile hizmet sağlamaktadır.

Dantela isimli mekan, Cunda’nın antikacıda kafe, restoran, bar konseptli olan mekanı olup, içerisinde bulunan tüm objeler satışa sunulmaktadır.

Mevsimsel menüsü ile 2022 sezonundan beri hizmet sağlayan Sage Cunda, adanın yeni gözdesi olup sadece yaz aylarında hizmet vermektedir.

CUNDA’DA HİZMET VEREN EN İYİ MEYHANELER, BALIKÇILAR, BARLAR NEREDE?

Neş’e Meyhanesi, panolarla dolu iç mekanı ile salaş bir ada meyhanesidir. Neş’e Meyhanesi yaz sezonunda en hareketli yerlerden biri olup kalabalık sevenlerin tercihi olabilir. Mezeleri günlük yapılan meyhanede fiyatlar ada geneline bakıldığında daha uygun olması nedeniyle her zaman dolu oluyor.

Yakamoz Avlu Restaurant, sıcak ve samimi aile işletmesi olan restoran 1882 yılından kalma bir Rum evinde hizmet vermektedir. Restoran içerisinde yakamoz avlu mevcuttur. Kalabalık sevmeyenler için en doğru seçim olacaktır.

Son Vapur, Ege müzikler eşliğinde lezzetli mezeleri, güler yüzü ve nezaketi ile öne çıkan Cunda mekanlarından birisi olan Son Vapur dekorasyonunda da Rum etkisini yansıtmaktadır.

Küçük Yer Semali, sıcak ve samimi bir aile işletmesi olan Küçük Yer Semali. Peraver, lalaveş, berduş güveç gibi mezeler tadabileceğiniz mekana gitmeden önce rezervasyon yaptırmanız tavsiye ederiz.

BU TARZ İÇERİKLER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.