TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cunda'nın renkli gece hayatı: Güneş batınca Cunda'da neler yapabilirsiniz?

Eşsiz doğası ve berrak deniziyle gündüz güzel olan Cunda, gece hayatıyla hava karardıktan sonra da çok güzel oluyor. Eğlenmeyi seven tatilciler için Cunda'da gece hayatı nasıl olur sorusuna cevap getirdik

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2023 09:48
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
Cunda'nın renkli gece hayatı: Güneş batınca Cunda'da neler yapabilirsiniz?

Cunda’da gece hayatı bir başka güzel. Gittiğiniz zaman birbirinden farklı popüler mekanlar ile karşılaşacaksınız. Her gittiğiniz mekan ise vazgeçilmez mekanlarınız arasında yer alacak. Hadi gelin beraber sizlerle üç popüler mekana göz atalım.

CUNDA’DA GECE GİDİLECEK MEKANLAR

Yaz tatillerinin vazgeçilmez yerleri arasında olan Cunda, birçok yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapmaktadır. Cunda içerisinde gezip görebileceğiniz birbirinden farklı popüler mekanlar, restoranlar ve kafeler bulunmaktadır. Cunda da gece hayatı eğlenceli ve dikkat çekici olurken vatandaşın da bir hayli dikkatini çekmektedir. Gece hayatı deyince ilk akla gelen mekanları sizler için araştırdık ve detaylarını bulduk. Bu mekanları Cunda’ya gidişte görmemek olmaz.  Şimdiki yazımızda harika mekanların girişleri ve içerisinde yer alan güzelliklerini sizlere aktaracağız. Haydi gelin beraber bu mekanlara bir göz atalım.

CUNDA’DA 3 HARİKA MEKAN

Cunda Adası içinde birçok gezip görülecek mekan bulunmaktadır. Bu 3 harika mekan önerisini sizlere sunduğumuzda asla vazgeçemeyecek ve hep gitmek isteyeceğiniz yerler haline gelecek. Hadi bu 3 mekanı birlikte inceleyelim.

Vino Şarap Evi: Cunda’da vazgeçemeyeceğiniz, unutamayacağınız bir gece hayatı yaşamak istiyorsanız mutlaka ziyaret etmeniz gereken bir mekandır. Farklı atmosferi ve ambiyansı sayesinde vatandaşlar tarafından oldukça ilgi görüp popüler bir mekan haline gelmiştir. Fransız müzikler eşliğinde, içeceklerinizi yudumlarken leziz yemeklerinden yiyip anın tadını çıkarabilirsiniz. Kendine özgü bu mekanda alkollü içecek seçeneği olduğu gibi alkolsüz içecek de tercih edebilirsiniz. Bu mekana gittiğiniz zaman mutlaka sıcak ot tabağı, karides güveç, Girit köfte, patlıcan çığırtma, ot mücveri, ada köfte ve kabak çiçeği yemeklerini denemelisiniz.

Ayna Yeme İçme ve Oturma Yeri: Cunda’nın popüler mekanları arasında yer alan Ayna, en çok yemek lezzetleriyle bilinmektedir. Full aynalarla donatılmış olan bu mekan adını da buradan almaktadır. Eski bir Rum evinde misafirlerini ağırlayan mekan zarif bir şekilde dizayn edilmiştir. Mekan içerisinde alkol satışı da yapılmaktadır.

Haydi Abbas Fasıl Evi: Balıkesir- Cunda’da alkol eşliğinde fasıl keyfi yaşamak isteyen vatandaşların mutlaka ziyaret etmesi gereken yerlerden biridir. Haftanın yedi günü hizmet veren bu mekanda saat 12:00 ve 2:00 arasında hizmet verilmektedir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.