AK Parti Malkara’da delege seçimi heyecanı!

Malkara AK Parti İlçe Başkanlığı kongre çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2024 17:53
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2024 17:58
Kaynak: HABER MERKEZİ
AK Parti Malkara’da delege seçimi heyecanı!

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, partisinin 8. Olağan Büyük Kongre sürecini başlatma kararını imzalamasının ardından AK Parti Malkara İlçe Başkanlığı, 21 Eylül 2024 Cumartesi günü AK Parti Malkara İlçe Başkanlığı’nda delege seçimine gidecek.

Ak Parti Malkara İlçe Teşkilatı 8. Olağan Kongre için delege seçimlerine üyeleri davet etti.

İlçe Başkanlığı sosyal medya hesabından şöyle paylaşım yaptı:

“Ak Parti Malkara İlçe Başkanlığı 8. Olağan Kongre Delege Seçimleri 21.09.2024 Cumartesi 10:30 - 16:30 Saatleri arasında Parti Binamızda gerçekleşecektir.

Tüm üyelerimizi oy kullanmaya bekliyoruz…”

''Tüm teşkilat üyelerimizi değerlendireceğiz''

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti Malkara İlçe Teşkilatı % 46.73 oy oranı ile Trakya’dan en fazla oy oranına sahip ilçe olmuştur.

Trakya’dan en fazla oy oranına sahip Malkara’da seçim boyunca sahada çalışan Malkara AK Parti İlçe Başkanı Hasan Efe, Belediye Başkan Adayı Gediz Coşkun, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve tüm teşkilat mensupları kongre sürecinde de çalışmaya devam ediyor.

Partinin yönetim kadrosunu tabana yaymayı amaçlayan AK Parti Malkara İlçe Başkanı Hasan Efe ''Tüm yol arkadaşlarımızın yönetim kurulu üyesi olabilmesi için başvuru yapmaları gerekiyor. Bu yüzden yönetim kurulu üyesi olmak isteyen tüm teşkilat üyelerimize başvuru yapmaları konusunda çağrıda bulunuyorum” dedi.

İlçe Kongre sürecinde titizlikle çalıştıklarını ve her bir teşkilat mensubu vatandaşın hukukunu koruyacaklarını belirten Malkara AK Parti İlçe Başkanı Hasan Efe "Partimizin yönetim kadrosunu tabana yaymak için yöneticilik yapmak isteyen tüm teşkilat üyelerimizi değerlendireceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Hasan Efe Ekim ayında yapılması planlanan kongre için partili her arkadaşının görevi ne olursa olsun canla başla çalışacağını dile getirdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.