AK Partili Çankırı: İzmir'i cepte görüp ceketle yönetiyorlar

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, "Muhalefet İzmir'i cepte görüp ceketle yönetmektedir" diyerek muhalefete yüklendi.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2024 12:53
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2024 12:54
Kaynak: BÜLTEN
AK Partili Çankırı: İzmir'i cepte görüp ceketle yönetiyorlar

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı yerel seçimler sonrasında 30 ilçe belediye başkanına işbirliği mektubu gönderdi, saha temaslarında 24 ilçede belediye meclis üyeleri, muhtarlar, halk buluşmaları ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Son olarak Kiraz ve Beydağ'da çalışmalarına devam eden Çankırı, yerel yönetimlerden ciddi şikayet aldıklarını belirtti.

Toplantıda söz alan Kiraz Tekbıçaklar Mahalle Muhtarı Hüseyin Söner, Beydağ Aktepe Mahalle Muhtarı  Sait Kalaycı da mahallede alt yapı sıkıntısı olduğunu ve kanalizasyon sularının bölgedeki derelere aktığını iddia etti.

İZMİR'İ CEPTE GÖRÜYORLAR

Muhtarlar ve vatandaşları dinleyen Çankırı, "Devlet milletin teşkilatlanmış halidir. Birbirlerinden kopuk, iç savaş halinde olan muhalefetin şimdilerde hangi korkulara sahip olduğunu gayet iyi biliyoruz. Hizmet koltuk kaygısı gütmeden, milletle arasındaki bariyerleri kaldırmakla yapılıyor. Hakkaniyet ışığında halka hizmetin ne olduğunu sorsanız bugün lazer tutulmuş tavşana dönerler.  Çünkü bilmiyorlar. Hayatları boyunca İzmir'i cepte görüp kentte ceket belediyeciliği oynadılar" ifadelerine yer verdi.

NEREYE HANGİ ÇİVİ ÇAKILDI?

Çankırı, konuşmasında şunları söyledi: "İki dönem boyunca ilçemiz AK Belediyeciliğin nefes aldıran hizmetleri ile yönetildi. En uzak ilçemiz büyüme hızını AK Belediyecilik ile yakaladı. Çünkü biz milleti siyasetin merkezine koyabilme cesaretini gösteren bir partiyiz. Yerel seçimlerin üzerinden 6 ay geçti nereye hangi çivi çakıldı? hangi temel atıldı? Hangi kapı çalınarak, 'bir isteğiniz var mı?' diye soruldu. Hiç! Bunların derdini biliyoruz. Türlü hesaplarla birbirlerinden devraldıkları sorunları kucaklarına bırakıyorlar sonra da birbirlerini yalanlıyorlar. Aramızdaki fark tam da bu işte. İtibar kişiye değil de 'kürk'e olunca, insanlar kendilerine büyük gelen koltuklardan kalkmak istemiyor. Ama artık herkes her şeyin en şeffaf hali ile yüzleşti."

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.