AK Partili Kırkpınar’dan Başkan Tugay’a sert tepki

Bakan Kurum’un başkanlığında gerçekleşen İzmir Körfez Bilim Kurulu toplantısına katılım sağlamayan ve bugün de CHP’nin Ankara’da gerçekleştirdiği tüzük kurultayına katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’a AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar tepki gösterdi. Kırkpınar, “Sn. Tugay asli görevinin dışında her yere koşuyor. Kendisini işinin başına dönüp, İzmir’in sorunlarıyla alakadar olana dek uyarmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2024 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2024 15:13
Kaynak: BÜLTEN
AK Partili Kırkpınar’dan Başkan Tugay’a sert tepki

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;

“Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum’un İzmir Körfezi’nde yaşanan kirlilikle ilgili yaptığı Körfez Bilim Kurulu toplantısına katılmayıp yurtdışına çıkan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, CHP’nin Ankara’da düzenlediği tüzük kurultayına da katılmış. CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay’ın İzmir’den daha önemli meseleleri var. Sn. Tugay’a hatırlatmak lazım! Büyükşehir Belediye Başkanı olarak sizin İzmir’den daha önemli hiçbir meseleniz olamaz, olmamalıdır.

İzmir körfezinde oksijen bitmiş, yaşam belirtisi tükenmiş, canlılar ölürken Tugay’ın başına buyruk hareket etmesi kabul edilebilir değil. 25 yıldan beri İzmir’de taş üstüne taş koymayıp, İzmir Körfezi’ni bile kirletenler bilsinler ki biz AK Parti olarak İzmir için bizden ve devletimizden beklenen ne varsa yapmaya hazırız. İlgili Bakanlığımız başta olmak üzere devletimizin ilgili kurumları İzmir için gereken iradeyi ortaya koymuştur. Samimiyetsiz açıklamalarla gündem oluşturmaya çalışanlar, asli görevlerinin başına dönüp işlerini yapmaya başlayana kadar da bizler uyarılarımızı yapmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.