AK Partili Kırkpınar’dan Yücel’e tepki: Bu kafa ile iktidar olmanız mümkün değil

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Deniz Yücel’in açıklamalarına tepki gösterdi. Kırkpınar, “Bu kafa ile iktidar olmanız mümkün değil” dedi

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2024 19:38
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2024 19:39
Kaynak: BÜLTEN
AK Partili Kırkpınar’dan Yücel’e tepki: Bu kafa ile iktidar olmanız mümkün değil

AK Partili vekili Yaşar Kırkpınar, CHP Parti sözcüsü Deniz Yücel’in açıklamalarına tepki gösterdi.  Kırkpınar, “İktidar olma hayali ile yapılan bu açıklamalar sizi iktidar yapmaz. İktidar olmak için önce bu milletin kendisi olmanız gerekiyor” diye konuştu.

İKTİDAR OLMAK İÇİN BU MİLLETİN DEĞERLERİNİ ANLAMNIZ GEREKİR

Deniz Yücel’in Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin hakkında sözlerine cevap veren Kırkpınar şu ifadeleri kullandı;

“İktidar hayali kurup, Milli Eğitim Bakanımız Sn. Yusuf Tekin’e hadsiz ifadelerle saldırmayı görev edinenler unutmamalıdır ki; Çanakkale ile Gazze birbirinden ayrılamaz. Gazze’de 300 küsür günden beri İsrail, çoluk, çocuk, kadın, yaşlı, sivil ve masum gözetmeksizin katliam yaparken, açıklama yapmak aklınıza bile gelmedi. Çanakkale’den Gazze’ye vatan sevgisi konulu dersten ancak, siz ve sizin zihniyetinizde olanlar rahatsızlık duyar. Biz milli ve manevi ve nesil yetiştirmek için Çanakkale’yi de Gazze’yi de anlatmaya devam edeceğiz.  İktidar olma hayali ile yaptığınız bu açıklamalar, takındığınız bu tavır sizi muktedir yapmaz. İktidar olmak için önce bu toprakları, bu milleti ve bu milletin değerlerini anlamanız gerekir.”

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.