Akşener yol haritasını Kocatepe’de açıklayacak

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Afyonkarahisar Kocatepe'de partisinin bundan sonraki yol haritasına ilişkin açıklama yapacağı toplantı için İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2023 10:42
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
Akşener yol haritasını Kocatepe’de açıklayacak

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, Büyük Taarruz'un başladığı ve zafer yürüyüşünün başlangıç günü kabul edilen 26 Ağustos tarihinde yol haritasına ilişkin açıklama yapacağı iddia edildi. Gercekhaberci.com’un kulis haberine göre  İYİ Parti İzmir İl Başkanlığının gövde gösterisi yapmaya hazırlandığını gerçekhaberci.com, haberine yer verildi.

Partisinin bundan sonraki yol haritasına ilişkin 26 Ağustos tarihinde Afyonkarahisar Kocatepe'de açıklama yapacak olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in toplantısını parti teşkilatları gövde gösterisine çevirmek için çalışıyor. Büyük Taarruz'un başladığı ve zafer yürüyüşünün başlangıç günü kabul edilen 26 Ağustos tarihinin özellikle seçildiği toplantı için Teşkilat Başkanı olan İstanbul Milletvekili Buğra Kavuncu il başkanlıklarını arayarak katılımcı sayısını arttırmaları talimatı verdiği öğrenildi.

İZMİR GÖVDE GÖSTERİSİNE HAZIRLANIYOR

GERÇEK HABERCİ'nin edindiği bilgiye göre İzmir İl Teşkilatı için Kavuncu'nun hafta başında 2 bin 500 kişilik bir ekip ile katılımda bulunulması yönünde talimat verdiği öğrenilirken İzmir İl Teşkilatı bu sayının çok üstünde bir grup ile katılmak için çalışma başlattı. Edinilen bilgiye göre 12'si kadın kolları başkanlığı tarafından doldurulacak 40 civarı otobüs ile 150 civarı özel araç ve minibüs ile yaklaşık 3 bin 500 kişilik bir ekip ile açıklamanın yapılacağı Afyonkarahisar Kocatepe'de olunacak.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Özdağ’dan çarpıcı Tunç Soyer çıkışı

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.