TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Kurum, depremden etkilenen Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya'yı ziyaret edecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, "Yaralarımızı tamamen sarana kadar, kötü günlerin izlerini silene kadar daima deprem bölgesinde olacağız. Kardeşlerimiz yeni yuvalarına en kısa sürede kavuşacak." ifadesini kullandı

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2024 20:32
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2024 20:32
Kaynak: AA
Bakan Kurum, depremden etkilenen Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya'yı ziyaret edecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, depremin ardından etkilenen Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya illerini ziyaret edeceğini duyurdu. Bakan Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Yaralarımızı tamamen sarana kadar, kötü günlerin izlerini silene kadar daima deprem bölgesinde olacağız. Kardeşlerimiz yeni yuvalarına en kısa sürede kavuşacak" ifadelerini kullandı.

Bakan Kurum, milletin önceliğinin her zaman olduğunu vurgulayarak, depremzedelerin mutluluğunun kendileri için ilk öncelik olduğunu belirtti. "Asrın felaketinde asrın dayanışmasını gösteren aziz milletimize sözümüz var" diyen Kurum, Deprem Bölgesi Yeniden İnşa Toplantısı'nı gerçekleştirdiklerini ve cuma gününden itibaren Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya'ya giderek sahada incelemelerde bulunacaklarını, vatandaşlarla bir araya geleceklerini açıkladı.

Kurum, şunları kaydetti:

"Depremden etkilenen tüm şehirlerimizde, sokak sokak, hane hane arı gibi çalışacağız. Allah'ın izni, devletimizin gücü, milletimizin duasıyla dün afet bölgelerinde şehirlerimizi nasıl yeniden ayağa kaldırdıysak aynı anlayışla deprem bölgesini de süratle ihya edeceğiz. Yaralarımızı tamamen sarana kadar, kötü günlerin izlerini silene kadar daima deprem bölgesinde olacağız. Hiçbir vatandaşımız mağdur olmayacak, kardeşlerimiz yeni yuvalarına en kısa sürede kavuşacak."

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.