Buca Kent Konseyi sorunlarını paylaşacak

Buca Kent Konseyi Başkanı Cem Unutmuş, Buca’da kent konseyinin yaşadığı sorunları aktarmak amacıyla Salı saat 16.00’da Buca Belediyesi Pembe Köşk’te bir basın açıklaması düzenleyeceklerini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2024 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2024 15:10
Kaynak: GURBET YAVUKLU
Buca Kent Konseyi sorunlarını paylaşacak

Buca Kent Konseyi Başkanı Cem Unutmuş, Buca’da kent konseyinin yaşadığı sorunları aktarmak amacıyla 09 Temmuz Salı günü saat 16.00’da Buca Belediyesi Pembe Köşk’te bir basın açıklaması düzenleyeceklerini açıkladı.

Davetinde, “Son mecliste de gündeme gelen belediyenin 7. katındaki kaçak yapılan kent konseyi odasında yıllarca zor koşullarda nasıl hizmet yürütmek zorunda kalınması, belediye tarafından hizmet üretilmemesi adına hiçbir destek sunulmaması ve pet bardak, kağıt desteği bile sunulmaması, engelli asansörünün bozuk olması, belediye meclis gündemine alınarak karara bağlanması gereken hususların bürokratların keyfi davranışları ile geri çevrilmesi ve meclisin yok sayılması vb. gibi birçok sorun ve sıkıntı yaşanması konularına ilişkin kamuoyunu aydınlatmak adına bir basın toplantısı düzenlenecek" ifaelerine yer veren Unutmuş, açıklamaya basın mensuplarını davet etti. 

Kaynak: GURBET YAVUKLU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.