İYİ Parti'den istifa etmişti: Nimet Özdemir CHP'ye katıldı

İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir 24 Temmuz’da İYİ Parti’den istifa ettiğini açıklamıştı. CHP'ye katılan Nimet Özdemir'in rozetini bizzat Özgür Özel taktı

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2024 17:19
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2024 17:23
Kaynak: HABER MERKEZİ
 İYİ Parti'den istifa etmişti: Nimet Özdemir CHP'ye katıldı

14 Mayıs seçimlerinde İYİ Parti’nin 44 milletvekilinden biri olarak Meclis’e giren Nimet Özdemir 24 Temmuz’da İYİ Parti’den istifa ettiğini duyurmuştu. Cumhuriyet Halk Partisi grup toplantısında CHP’ye katılan Özdemir’in rozetini CHP Genel Başkanı Özgür Özel taktı.

özgür özel

Baba ocağına döndü

Grup toplantısında Nimet Özdemir’i takdim eden Özgür Özel, “Nimet Hanım iş dünyasında başarıları olan, İYİ Parti'de milletvekilliği yapan bir süredir bağımsız devam eden bir vekilimiz. Kadın hakları, hayvan hakları için mücadele veren biri. Bir süredir baba ocağı CHP'ye dönmek istiyordu. Bugün de buradalar, örgütümüzü temsil edecekler" ifadelerini kullandı.

nimet özdemir

Kutlu iktidar yolunda el ele

Cumhuriyet Halk Partisi üyesi olmaktan onur duyduğunu belirten Nimet Özdemir sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Aktif siyasette, dünyadaki en eski siyasi partisinden biri olan Cumhuriyet Halk Partisi, Ulu Önder Atatürk’ün önderliğinde kurulmuştur! Ve ben üyesi olmaktan onur duydum. Çıkılan kutlu iktidar yolunda, Kuvay-i Milliye ruhuyla, milletimizle el ele, adalet ve masumların hakkını sizlerle beraber savunmak istiyorum! Ben İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir olarak, önceliğim her zaman milletim, devletim, bayrağım vatanım olacaktır. Teşekkür ederim."

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.