TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Masada kurulan oyun sahada bozulur

Milli futbolcu Merih Demiral’a UEFA tarafından verilen cezaya tepkiler iktidar kanadından yağmur gibi yağıyor. AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı Merih’e sahip çıkarak verilen cezanın yok hükmünde olduğunu belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2024 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2024 16:38
Kaynak: BERKAY ERDEN
Masada kurulan oyun sahada bozulur

Muhabir - Berkay Erden / UEFA’nın Milli futbolcu Merih Demiral’a verdiği 2 maçlık ceza kamuoyunda büyük tepkiyle karşılandı. Özellikle AK Partili temsilcilerin yaptığı açıklamalarda kararın siyasi ve ideolojik olduğu vurgusu yapılırken bu açıklamalara bir yenisi de AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı’dan geldi. Ceza kararının alınmasında Almanların etkili olduğunu iddia eden Saygılı yaptığı paylaşımda şu sözleri kullandı; “Milli futbolcumuz Merih Demiral’a; Almanya’nın aşırı sağcı baskısı ile UEFA tarafından ceza verilmesini şiddetle kınıyorum. Bu karar; yükselen radikal ideolojilerin ve yabancı düşmanlığının, Türklere karşı hazımsızlık ve husumetin yansıması olarak Almanya ve UEFA’nın tarihinde bir utanç sayfası olarak kalacaktır”

Ceza yok hükmündedir

Açıklamasında Merih Demiral’a desteğini açıkça dile getiren Saygılı, Merih’in aldığı cezanın toplum açısından kabul edilmediğini dile getirerek; “Üzülme Merih! Milletimiz seninle. Bu ceza, milletimizin nezdinde yok hükmündedir. Haydi bizim çocuklar! Merih ve Türkiye için Hollanda maçına odaklanın. Masada kurulan oyunu sahada oynadığınız oyunla bozun” şeklinde ifadelerde bulundu.

Kaynak: BERKAY ERDEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.