Meral Akşener duyurdu: İYİ Parti'nin İzmir adayı Ümit Özlale mi oldu?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yaklaşan yerel seçimlerde 81 ilde aday çıkaracaklarını açıkladı. Meral Akşener'in dikkat çeken açıklamaları haberimizin detaylarında...

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2023 11:11
Haber Güncellenme Tarihi: 27.12.2023 15:49
Kaynak: HABER MERKEZİ
Meral Akşener duyurdu: İYİ Parti'nin İzmir adayı Ümit Özlale mi oldu?

Fatih Altaylı'nın youtube kanalına konuk olan Meral Akşener, yaklaşan seçimlerin öncesinde dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Meral Akşener, Ümit Özlale'nin İzmir adayı olacağını ima ederek:  "İzmir’de CHP ceketini assa seçilir diye bir kanaat var. Ümit Özlale şu an itibariyle çalışıyor." açıklamasında bulundu.

81 İLDE AYRI GİRECEKLER

Açıklamalarını sürdüren Akşener, “Biz her yerde ayrı gireceğiz. İstanbul ve Ankara dahil. Ben bunu GİK’e getireceğim’’ ifadelerine yer vererek İzmir adaylarının da Ümit Özlale olabileceğini açıkladı.

Gazeteci Fatih Altaylı'nın YouTube programına katılan Meral Akşener, "İstanbul ve Ankara’nın eski ortağınızın partisi tarafından kaybedileceğini göze alıyor musunuz?" sorusuna verdiği yanıtta şu ifadeleri kullandı:

"Hepsini alıyoruz. Belki bizimki seçilecek. Öyle adaylar çıkaracağız ki… İzmir’de CHP ceketini assa seçilir diye bir kanaat var. Ümit Özlale şu an itibariyle çalışıyor. “Ben adayım” dedi. 81 ilde aday çıkaracağız. Ama küçücük ilçelerde öyle şeyler olur ki teşkilatlar kendi aralarında işbirliği yapıyorlar. Onlar yapılabilir."

Meral Akşener şunları da söyledi:

“Biz bu partiyi CHP’nin adaylarını seçtirmek için kurmadık. Biz bundan sonra bu ittifak sistemi içinde yer almamaya kararlıyız.

Arkadaşlarımız diyor ki biz her yerde ayrı gireceğiz. İstanbul ve Ankara da dahil. Ben de katılıyorum buna.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için Ümit Özlale ile çalışıyoruz. Kendisi de aday olduğunu biliyor." 

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: AK Parti'de peş peşe istifalar yaşanıyor

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.