Torbalı’daki patlama sonrası Bursalı’dan esnafa destek ziyareti

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, bugün Torbalı’da 30 Haziran’da meydana gelen patlamadan etkilenen vatandaşlarla bir araya gelecek

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2024 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2024 10:37
Kaynak: MERVE AĞRIÇ
Torbalı’daki patlama sonrası Bursalı’dan esnafa destek ziyareti

Muhabir- Merve Ağrıç / AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, bugün Torbalı’da vatandaşlarla buluşacak ve çeşitli ziyaretler gerçekleştirecek. Sosyal medya hesabından 6 Temmuz Cumartesi günü için hazırladığı programı paylaşan Bursalı, yoğun bir gün geçirecek. Günün ilk programına saat 11.30’da esnaf ziyareti ile başlayacak olan Bursalı, Torbalı esnafının sorunlarını ve taleplerini dinleyecek. Bu ziyaretin ardından saat 14.00’da AK Parti Torbalı İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek partililerle bir araya gelecek.

Saat 14.30’da ise 30 Haziran’da Torbalı’da meydana gelen patlama sonucunda zarar gören esnafı ziyaret edecek olan Bursalı, patlamadan etkilenen işletme sahiplerine destek ve geçmiş olsun dileklerini iletecek. Bu ziyaretin ardından saat 15.30’da patlama sırasında yaralanan vatandaşlarla buluşarak onların sağlık durumları hakkında bilgi alacak. Günün son programında ise saat 20.00’da Torbalı halkını evlerinde ziyaret edecek olan Milletvekili Şebnem Bursalı, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini yakından dinleyerek çözüm önerileri sunacak. Bu ziyaretler sırasında, vatandaşlarla birebir temas kurarak onların günlük yaşamlarına dokunan sorunları daha iyi anlama fırsatı bulacak.

Kaynak: MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.